FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

(Video) SURPRIZE acasă de ziua căsătoriei cu Adrian Ursu! Ce reacție au avut mirii!

Ce poate fi mai frumos decât să-ți vezi interpretul preferat la tine acasă?! Adrian Ursu surprinde un cuplu ce le-a fost amânată nunta cu prezența lui, scrie SHOK.md.

Cei doi îndrăgostiți aveau plănuită nunta pe ziua de ieri, dar din cauza pandemiei, au amânat. Pentru a le face sărbătoarea de acasă mai frumoasă, nașii au pregătit o surpriză. Adrian Ursu cu un cadou muzical.

Adrian Ursu a făcut un drum tocmai în Orhei, în satul Ghetlova. Dar a rămas uimit de reacția mirilor.

Aceasta a fost filmată chiar de el. Împărtășind și cu rmăritorii săi pe Facebook.

„Oamenii reacționează taaare diferit la Surprize! Unii nu dau pe față emoții, alții plâng de bucurie! Unii se blochează și nu scot un cuvânt, iar alții, cei mai emotivi, deschiși și sinceri: Râd în hohote, zâmbesc larg, dar în același moment le curg lacrimi! Aceștia sunt ei, Mihai și Irina, mirii cărora era programat astăzi, 11 August 2020, să le cântăm cu Orchestra la nuntă! Au amânat evenimentul pentru anul viitor, știm noi de ce! Însă nașii lor, m-au găsit și datorită lor, am fost la GHETLOVA, Orhei și am realizat una din cele mai faine Surprize! Lenuța, sora mirelui a fost complice și a ascultat de rugămintea mea: Să Nu știe nimic Nimeni! Se vede după vestimentația lor de seara, lejer, că n-au știut nimic! Bravo nașilor, Andrei și Valentina pentru Surpriză și Bravo mirilor, pentru Reacția inedită!”, a notat el.

#Surpriză_Acasă_De_Ziua_Căsătoriei#Reacția_Mirilor #Lacrimi_de_Bucurie Oamenii reacționează taaare diferit la Surprize! Unii nu dau pe față emoții, alții plâng de bucurie! Unii se blochează și nu scot un cuvânt, iar alții, cei mai emotivi, deschiși și sinceri:#Râd_în_Hohote, zâmbesc larg, dar în același moment le #curg_lacrimi!❤️Aceștia sunt ei, Mihai și Irina, mirii cărora era programat astăzi, 11 August 2020, să le cântăm cu Orchestra la nuntă! 😊 Au amânat evenimentul pentru anul viitor, știm noi de ce! 🙈Însă nașii lor, m-au găsit și datorită lor, am fost la GHETLOVA, Orhei și am realizat una din cele mai faine Surprize!❤️👍👏Lenuța, sora mirelui a fost complice și a ascultat de rugămintea mea: Să Nu știe nimic Nimeni! 😎👍Se vede după vestimentația lor de seara, lejer, că n-au știut nimic! 🤪Bravo nașilor, Andrei și Valentina pentru Surpriză și Bravo mirilor, pentru Reacția inedită! ❤️Felicitări!

Publiée par Adrian Ursu sur Mardi 11 août 2020

Adriana GRIȚCO


AUG 12, 2020


COMENTARII