FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

(video) „Tată, mai dă-i o șansă”. Ce surprize te așteaptă când îl pui la lucru pe viitorul ginere. Partea 2

Când faci cunoștință cu viitorul ginere

Vă mai amintiți prima parte a filmulețului creat de băieții de la „Banca de bancuri”, despre cum e să faci cunoștință cu viitorul ginere? Istoria are o continuare, iar autorii și-au pus la lucru toată imaginația, ca să vă facă să râdeți cu poftă, scrie SHOK.md.

Viitorul ginere, de profesie designer, nu a fost pe placul tatălui fetei din start, însă cu dragostea nu te poți juca, așa că s-a văzut nevoit să accepte alegerea fiicei. Și așa cum omul este din sat, a decis să îl implice pe tânăr în treburile gospodărești, însă cât de mult nu s-ar strădui acesta, tot o dă în bară. De dimineață, îmbracă halatul viitoarei soacre și îl bagă în sperieți pe viitorul socru, iar apoi, în loc să prășească în lanul de porumb, taie toate plantele.

Ce peripeții se mai pot întâmpla atunci când un designer vine la viitorul socru în sat, vedeți în filmuleț. Finalul este mai neașteptat decât vă puteți imagina.

Cand faci cunostinta cu viitorul ginere. Episodul 2

Cand faci cunostinta cu viitorul ginere! Episodul 2La tine cum a fost? Sau cum crezi ca o sa fie?Vizionare placuta! #gheavalera #bancadebancuri

Publiée par Banca de Bancuri sur Dimanche 2 août 2020

AUG 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII