FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. Află care este mesajul

Pe final de toamnă, trupa Akord lansează încă o producție muzicală – „𝐏𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫𝐚”. Piesa radiofonică și hit-oasă conține vocea unei interprete din industria muzicală, identitatea căreia băieții nu vor s-o divulge. Noua realizare AKORD este un efort creativ de echipă: producția aparține lui Eugen Doibani, scrie SHOK.md.

Prizoniera este o poveste de iubire, trăită intens de el și ea, unde se încearcă un nou început prin despletirea pasiunilor firești ale îndrăgostiților de conjunctura durerii trecătoare. Ploaia și muzica îl ajută pe eroul de altă dată să înțeleagă că a greșit: „…Coboară geamul și ploaia-mi lasă urme pe cravată. Oare ce crede acum, ce zice, a mea iubită fată…?”.

«Sigur că trăim nu cel mai fericit an muzical din viața noastră, 2020 fiind un an de pandemie, cu griji și pierderi, dar, oricum nu trebuie să lăsam mâinile în jos. Este important să gândim pozitiv, să credem și să nu cadem în prizonieratul deznădejdei. În calitatea noastră de artiști unicul prizonierat care am putea să-l acceptăm ar fi – cel al muzicii» a remarcat Igor Sîrbu, solist Akord, artist emerit.

Menționăm că trupa Akord se bucură de popularitate în ultima perioadă. Aceștea lansează HIT după HIT. «𝐏𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫𝐚» este deja a 5-ea piesă produsă și lansată pe parcursul acestui an.

Luând în prizonierat o fată frumoasă cu voce deosebită, sensibilă și puternică în același timp, am presupus că interpreta misterioasă va reuși să fugă de la noi, dar nu se știe, posibil și să rămână pentru a realiza un duet oficial» a declarat Eduard Malareu

«Sigur că trăim nu cel mai fericit an muzical din viața noastră, 2020 fiind un an de pandemie, cu griji și pierderi, dar, oricum nu trebuie să lăsam mâinile în jos. Este important să gândim pozitiv, să credem și să nu cadem în prizonieratul deznădejdei. În calitatea noastră de artiști unicul prizonierat care am putea să-l acceptăm ar fi – cel al muzicii» a remarcat Igor Sîrbu.

Prizoniera este o poveste de iubire, trăită intens de el și ea, unde se încearcă un nou început prin despletirea pasiunilor firești ale îndrăgostiților de conjunctura durerii trecătoare. Ploaia și muzica îl ajută pe eroul de altă dată să înțeleagă că a greșit: «…Coboară geamul și ploaia-mi lasă urme pe cravată. Oare ce crede acum, ce zice, a mea iubită fată…?».

Piesa este mixată de Sergiu Teacă, textul este scris de lurie Badicu, iar melodia de Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Iurie Badicu.


OCT 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII