FRESH
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...

(video) Un antreprenor moldovean, viral pe Tik Tok, la volanul unui Rolls Royce Down: „Cu ce te ocupi?”

Un antreprenor originar din Moldova a devenit viral pe TikTok datorită unui video postat de video bloggerul Daniel Mac, care întreabă cu ce se ocupă oamenii care conduc mașini luxoase. Videoul viral în care apare moldoveanul pe nume Petru Grati a adunat peste 53 milioane de vizualizări, fiind cel mai vizionat video de pe canalul bloggerului, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Fiind întrebat cu ce se ocupă, antreprenorul a răspuns că deține compania Onyx Exotix care dă în chirie mașini de lux în Miami, Florida.

@itsdanielmac

Imagine Having That Much Clout at 93 💸 #lamborghini #luxury #fyp #cars #car

♬ original sound – Dylan

În altă secvență video, care a adunat peste 9 milioane de vizualizări, Daniel Mac povestește că antreprenorul i-a cumpărat bilete la avion spre Miami ca acesta să vadă colecția de automobile de lux deținute de companie. La sfârșit, Petru Grati i-a propus bloggerului să aleagă orice mașină dorește pentru weekend, iar acesta a ales un Ferrari 488 Spider în valoare de 284,000 dolari.

@itsdanielmac

Getting a Ferrari 488 For The Weekend 🔥Special Thanks to @onyxexotix for the whip #luxurylifestyle #carsoftiktok #sponsored

♬ CALL ME BY YOUR NAME BY LIL NAS X – not lil nas x

Pe site-ul companiei Onyx Exotix sunt arătate o serie de mașini care au o valoare între 200,000 și 450,000 dolari fiecare, de la producători consacrați precum Rolls Royce, Lamborghini, Ferrari și Bentley. Chiria lor variază de la 1099 dolari până la 2499 dolari pentru o singură zi. Una dintre ele, proprietarul a numit-o Lamborghini Urus Hulk, întrucât are culoarea asemănătoare cu super-eroul Marvel.

Potrivit informațiilor noastre, antreprenorul Petru Grati a emigrat în SUA în 2008, când avea 19 ani. Primii 2 ani a lucrat în construcție, apoi ca șofer de tir timp 4 ani. În această perioadă a lansat propria companie de transport de mărfuri. Petru Grati este căsătorit și are 3 copii. Pe pagina personală de Instagram, sunt fotografii cu familia sa și diferiți luptători UFC, inclusiv o fotografie de la ziua de naștere a lui legendarului luptător Conor McGregor, cu care antreprenorul pare să aibă o relație de prietenie.

@itsdanielmac

Bibi Must be Blazing Too Hard. Tiktok Took The Original Down 😂 @officialqueenbibi #fyp #itsdanielmac #cartok #murcielago

♬ Knicks – Cochise

FEB 21, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII