FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

(video) Un bărbat și-a ales greșit victima: A încercat să fure telefonul unei luptătoare MMA! Ce s-a întâmplat după depășește imaginația

O scenă incredibilă s-a produs in Argentina, unde un hoț de telefoane și-a ales greșit victima, scrie SHOK.md, cu referire la sport.

Evenimentul a avut loc in orasul Mar del Plata, dupa ce un bărbat i-a sustras smartphone-ul unei tinere de 20 de ani care ieșea de la serviciu, dupa care a incercat să fugă. Doar ca, beneficiind și de ajutorul unui prieten, dar si al unor oameni care s-au aflat in zona, adolescenta a reușit să puna mâna pe infractor. 

Fata în timpul liber se ocupă luptele in ring din circuitul MMA. Ei bine, in ciuda aspectului sau minion (are doar 1,50 metri) aceasta i-a administrat hoțului câteva lovituri bine plasate in cap.

Mai mult, profitând de calitățile sale de luptatoare, Brisa l-a imobilizat pe bărbat si l-a ținut asa pâna a venit poliția. „Nenorocitule, caută-ți un loc de muncă. Crezi că eu stau toată ziua la serviciu ca să mă furi tu în 3 secunde?”, i-ar fi spus argentinianca hoțului, conform martorilor care au asistat la întreaga scena.


NOI 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII