FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A uitat de camera de filmat, a tras de bluza soției și...

Se pot întâmpla o grămadă de lucruri ciudate atunci când ai transmisiuni în direct, dar parcă nici chiar așa! Un deputat a șocat pe toată lumea atunci când, în plină ședință paramentară online, a tras de tricoul soției și a început să o sărute pe sâni, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro

Incidentul a avut loc în Argentina, iar deputatul mult prea fericit se numește Juan Emilio Ameri, scrie AFP. În urma situației total neplăcute pentru toate părțile implicate, parlamentarul a fost suspendat.

Și ca să fie treaba treabă, tot momentul a fost difuzat în direct la TV, iar imaginile s-au propagau în mediul online.Scenele au avut loc în timpul unei sesiuni online a parlamentului din Argentina. În timp ce unul dintre deputați lua cuvântul, o femeie a apărut în cadru, alături de Ameri: nimeni alta decât soția lui.

La un moment dat, din senin, parlamentarul a început să îi umble soției de tricou, a tras în jos de acesta și a sărutat-o chiar pe sâni. Evident, ceilalți participanți au văzut asta, iar sesiunea online a fost în primă fază întreruptă. Ulterior, președintele parlamentului a suspendat-o cu totul.

Sursa: spynews.ro


SEP 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII