FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A uitat de camera de filmat, a tras de bluza soției și...

Se pot întâmpla o grămadă de lucruri ciudate atunci când ai transmisiuni în direct, dar parcă nici chiar așa! Un deputat a șocat pe toată lumea atunci când, în plină ședință paramentară online, a tras de tricoul soției și a început să o sărute pe sâni, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro

Incidentul a avut loc în Argentina, iar deputatul mult prea fericit se numește Juan Emilio Ameri, scrie AFP. În urma situației total neplăcute pentru toate părțile implicate, parlamentarul a fost suspendat.

Și ca să fie treaba treabă, tot momentul a fost difuzat în direct la TV, iar imaginile s-au propagau în mediul online.Scenele au avut loc în timpul unei sesiuni online a parlamentului din Argentina. În timp ce unul dintre deputați lua cuvântul, o femeie a apărut în cadru, alături de Ameri: nimeni alta decât soția lui.

La un moment dat, din senin, parlamentarul a început să îi umble soției de tricou, a tras în jos de acesta și a sărutat-o chiar pe sâni. Evident, ceilalți participanți au văzut asta, iar sesiunea online a fost în primă fază întreruptă. Ulterior, președintele parlamentului a suspendat-o cu totul.

Sursa: spynews.ro


SEP 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII