FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

(video) Un vlogger și-a dat foc la mașină, în semn de protest față de Mercedes. Ce l-a făcut să recurgă la acest gest disperat

Un vlogger din Rusia a recurs la un gest extrem. Și-a dat foc la mașină, un Mercedes-AMG GT 63 S, în semn de protest față de cei de la Mercedes, care ar fi refuzat să îi repare automobilul defect sau să îi returneze banii, scrie Shok.md, cu referire la UNIMEDIA.

Imaginile pot fi de-a dreptul traumatizante pentru fanii Mercedes-AMG. Filmarea arată coupe-ul cu patru uși cuprins de flăcări. În tot acest timp, posesorul mașinii, Mihail Litvin, se bucură de un grătar și privește impasibil show-ul extrem, la doar câțiva metri de automobilul său.

Gestul nebunesc este – spune vlogger-ul – un protest la adresa celor de la Mercedes. Mihail susține că a avut numeroase probleme cu mașina. Ba mai mult, acesta a relatat că ar fi trimis-o de cinci ori la service, dar cei de acolo au refuzat să o repare.

Acțiunea pare doar o cascadorie publicitară. Vlogger-ul cu aproape cinci milioane de abonați a adunat, pentru filmarea cu o durată de 7 minute și jumătate, nu mai puțin de 10 milioane de vizualizări în doar trei zile. Asemenea cifre pe YouTube îi pot aduce în cont sume care să-l ajute să-și înlocuiască rapid mașina.

Filmul evenimentelor este simplu. Acesta și-a dus mașina cu motor V8, cu 585 de cai putere, pe un câmp, a turnat benzină pe caroserie și în cabină, apoi a incendiat-o. Pe filmare, acesta apare mâncând, cu spatele la AMG-ul cu patru uși, cuprins de flăcări. Cu benzina rămasă, își pregătise focul pentru un grătar.

Nu e primul vlogger care distruge un Mercedes-AMG pentru a obține număr mare de vizualizări

Mihail Litvin nu este primul vlogger rus care distruge un Mercedes-AMG pentru un număr cât mai mare de vizualizări. În iarna acestui an, un altul a aruncat un Mercedes-AMG G 63 din elicopter. Cum era de așteptat, off-roader-ul s-a transformat într-o grămadă de fiare și sticlă.

Și acela acuza probleme majore la mașină. Din păcate pentru el, acel montaj postat pe YouTube a adunat doar 1,3 milioane de vizualizări.


OCT 27, 2020


COMENTARII