FRESH
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”

(video) Usatîi, despre Cavcaliuc, în emisie directă: Nu mai conectați pe toți pida**șii

Scandal necenzurat în emisie directă dintre liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi și liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc. Usatîi și-a ieșit din pepeni și l-a acoperit cu cuvinte necezurate pe fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție, în cadrul emisiunii Politica de la TV8, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Gheorghe Cavcaliuc: În primul rând eu mă bucur că Renato Usatîi, prin toate minciunile pe care le tirajează face propagandă partidului pe care îl conduc.

Renato Usatîi: De ce ați conectat această „victimă”?

Cavcaliuc: Usatîi este un frustrat. Să spună ce i-am spus eu la telefon, când el a trimis mai mulți oameni la mine și eu l-am refuzat.

Usatîi: Ai fabricat dosare, ai băgat oameni la pușcărie. Natalia, încetați să conectați în direct așa pida**și ca și Cavcaliuc. Acesta e o mizerie, deconectați-l! Locul lor e la pușcărie!

Cavcaliuc: Iată așa îi este cultura, în afară de minciuni și mizerii nu are de spus.

Atenție, cuvinte necenzurate!

Întreg scandalul a început după ce Usatîi l-a acuzat pe Cavcaliuc că ar fi implicat în procesul de falsificare a unor date pe site-ul Ministerului Justiției ucrainean, în urma cărora soția Procurorului general Alexandr Stoianoglo a devenit, peste noapte beneficiara a două companii ce aparțin omului de afaceri Veaceslav Platon. Ultimul a depus, între timp, o plângere la Procuratura din țara vecină și a declarat că ilegalitatea s-a produs pentru a-l discredita pe Procurorul General al Moldovei.


IAN 12, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...