FRESH
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Viaţa trăită între propunerile şefilor ...

(VIDEO) Zdob și Zdub își bucură fanii cu o nouă piesă, în duet cu Mașa Makarova

Zdob și Zdub feat. Маша Макарова

Zdob și Zdub își bucură fanii cu un nou single, de această dată, în colaborare cu interpreta din Rusia Mașa Macarova, solista trupei Mașa și urșii. Noua piesă a fost lansată astăzi, pe toate platformele muzicale, având la bază una dintre cele mai populare melodii din noul album al trupei („Bestiarium” apărut în noiembrie 2019) – Sânziene, scrie SHOK.md.

Pe notele compozitorului și bas-chitaristului trupei, Mihai Gîncu, solistul Roman Iagupov a compus versuri noi, inspirate din actuala vară, ciudată, dar calmă în lipsa concertelor, pe malul râului Nistru.

Melodia piesei a apărut în rezervația montană românească, unde trupa s-a retras special pentru a crea un nou disc muzical, acum câțiva ani.

Originalul piesei, interpretat de Zdubi în duet cu Irina Rimeș, a devenit popular peste noapte, acumulând, doar pe youtube, peste 3,5 milioane de vizualizări.

Premiera noii piese a avut loc pe 17 iulie, la un post de radio rusesc, și a ajuns, în câteva zile, în top 10 cele mai ascultate melodii.IUL 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...