FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Viitorul rege al Angliei, George este OMAGIAT! A împlinit şapte ani!

Primul născut al Ducilor de Cambridge, este omagiat, a împlinit recent şapte ani, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Şapte ani de când o lume întreagă aştepta cu sufletul la gură să vină pe lume moştenitorul Prinţului William şi-al lui Kate Middleton şi viitorul rege al Angliei. Un băieţel care se bucură de copilăria lui privilegiată şi de timpul petrecut cu fraţii lui mai mici, Charlotte, de cinci ani, şi Louis, de doi. 

Palatul Kensington a făcut publice două fotografii noi şi aniversare cu Prinţul George, acesta fiind pozat de mama lui în curtea reşedinţei regale Anmer Hall din Norfolk, acolo unde şi-au petrecut ducii şi copiii lor carantina şi unde continuă să locuiască şi acum.

Spre deosebire de fraţii lui care şi-au sărbătorit zilele de naştere în primăvară, George va avea parte de o petrecere în această casă de la ţară, autorităţile relaxând normele în această privinţă, a evenimentelor de familie.

Altfel, din aceste fotografii noi, vedem că George este un băieţel foarte simpatic şi zâmbăreţ şi că seamănă, în egală măsură, cu mama şi cu tatăl lui.

sursa: okmagazine.ro


IUL 23, 2020


COMENTARII