[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...

Visele devin REALITATE! Antrenoarea de fitness: ,,AM OBȚINUT mai mult decât mi-am propus”

Antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu și-a dorit doar să slăbească, dar a ajuns la un rezultat mai bun decât se aștepta, scrie SHOK.md

,,AM OBȚINUT MAI MULT DECÂT MI-AM PROPUS

Cu 6 ani în urmă, când cântăream 70 kg, vroiam doar să slăbesc. Visam să am oasele pronunțate, să fiu plată. Nu-mi trebuiau forme și nici la sănătate nu mă gândeam. Eram în stare să accept o izolare între 4 pereți fără apă și mâncare, numai să slăbesc. Bine că am avut parte de oameni (mai exact de Vadim😅), care mi-a zis așa:

– Fată dragă, nu ține foame. Fă sport și învață-te să te alimentezi corect.

Zis și făcut. Am început a frecventa sala de forță. Iar cu timpul am învățat și încă mai învăț să-mi ascult organismul și să-i dau ceea de ce are nevoie, dar nu ce-mi tună mie.

Astfel am ajuns să îndrăgesc și sportul, și nutriția. Acum nu mai vreau să fiu slabă. Vreau o siluetă frumoasă, feminină, cu forme și linii, pe care deja o am și asupra căreia lucrez în continuare. Am obținut rezistentă, forță, coordonare, echilibru, motivație, ambiție, imunitate. Am obținut mai mult decât planificam, dar acum vreau încă mai mult!”, a scris ea pe pagina sa de Instagram.

Adriana GRIȚCO


IUL 15, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...