[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta

VREA LA SPORT, dar nu poate! Gloria Gorceag: „Am încercat să mă duc cu Leo, dar e ireal. Este camera pericolelor pentru un copil”

Interpreta Gloria Gorceag mergea la sala de sport cu fiul ei, Leo, când el avea 8-9 luni, dar acum la 1 an și 9 luni e ireal  – „sala de forță este camera pericolelor pentru un copil”, astfel a fost nevoită să întrerupă activitatea, informează SHOK.md.

„…eu am nevoie de o oră de 3 ori pe săptămână să mă duc la sport. Și am încercat să mă duc cu Leo, dar e ireal. A fost… alergătură după Leo în sala de sport.  El e curios, el vrea să pună mâna peste tot. Pentru mine, însă, sala de forță este camera pericolelor pentru un copil. Prima dată am fost cu el la sport când avea vreo 8, 9 luni pentru că efectiv nu aveam cu cine să-l las. Atunci a fost ok pentru că el era mai mic și făceam totul cu el în brațe. Doar că efortul era triplu. Următoarele dăți însă el deja alerga și era imposibil să fac ceva. Depinde și de copil. Al meu nu stă. Și culmea e că el nu stă nici la alții în brațe. Antrenorul voia să-l țină, dar nu a mers. Așa că am întrerupt sportul. Și am zis că atunci când îl voi da la grădiniță, eu voi folosi acest timp pentru sport, canto, studiou. Știi, ca cel care încă nu are bani dar deja i-a cheltuit, așa și eu cu timpul meu”, a dezvăluit Gloria, pentru nicadeinenco.wordpress.com.

Cristina TOMAC


APR 23, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...