FRESH
În familia Manciu E SĂRBĂTOARE! Olga și Alex au ajuns la NUNTA DE ...
Fericire constă în lucruri mici! Anatol Durbală despre GHIDUȘIILE ...
Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei zodii ...
Gigi Hadid a născut! Iată primele imagini cu bebelușul (Foto)

Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem într-o perioadă de impas. Nu putem ieși din case…”

Fiind în carantină, interpreta Dana Markitan petrece tot timpul cu fiul său, Denis, de 13 ani. Astfel, ei au foarte multe activități împreună, informează SHOK.md.

„Să citim împreună, să facem sport, să-l ajut cu lecțiile. Să mai vizionăm niște filme sau desene animate împreună. Vreau să îl conving să mă ajute cu mai multe lucruri prin casă. Deși, atunci când e cu mine, el e mai responsabil. Avem chiar zile în care suntem de serviciu pe rând și el acceptă asta și face. Și desigur, multă multă comunicare. Totodată, aș vrea să însușim împreună neurografia. Mie îmi place foarte mult această metodă și am încercat să îl implic și pe el, dar nu voia. Acum poate voi încerca să-l includ cumva online”, a spus ea, pentru nicadeineco.wordpress.com

Totodată, a spus dacă el nu va dori acest lucru, va încerca să-l convingă. „Vezi că suntem într-o perioadă de impas. Nu doar noi, ci și întreaga planetă! Nu putem ieși din case. Trăim niște lucruri pe care nu le-am mai trăit și vreau să-i explic asta astfel ca el să conștientizeze. Să-l învăț că sunt și momente dificile în viață. Și chiar am de gând să încerc să obțin cooperare din partea lui fără ca să-i promit ceva în schimb. Deși nu vad ceva rău în această practică, pentru că astfel ei învață că dacă faci un lucru, el se remunerează. Dar, de această dată, o să încerc prin explicații și forța de convingere, fără să-l motivez cu cadouri sau recompense. Deși sunt conștientă că dacă nu vrea, nu-l impui cu nimic”, a mai spus Dana, adăugând: „asta mă sperie, dar în același timp înțeleg că trebuie să lucrez asupra mea cu ajutorul cărților, cu ajutorul altor oameni. Și desigur cel mai important e timpul petrecut cu el. Sper că încă nu e târziu! Mai consider că misiunea părinților e să-și îndrume copiii pe calea cea dreaptă. Știu că sunt părinți care cred că, imediat ce apare un copil, ei devin robul lui. Eu nu împărtășesc această convingere. Cred că copiii sunt niște oaspeți, sau pasageri în viața noastră. Ei sunt un anumit timp lângă tine, apoi cresc și au viața lor. Misiunea ta ca părinte este să îi înveți ca ei să se poată descurca în viață, ca ei să-și facă o carieră, ca ei să se dezvolte și să le dai un exemplu bun”.

SHOK.md


APR 7, 2020


COMENTARII