FRESH
Un român a inventat masca inteligentă! Design-ul a fost premiat la ...
Harry Houdini şi trucurile de magie care l-au făcut celebru. Cum a ...
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...

WhatsApp, record de utilizare, pe timpul pandemiei

Distanțarea socială și lipsa întâlnirilor reale cu persoanele dragi ne-au determinat să comunicăm mai mult în mediul online. Cum WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie, aceasta a înregistrat un adevărat record, pe timp de pandemie. Câte mesaje sunt trimise zilnic pe WhatsApp. Recordul absolut, atins în pandemie, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Potrivit ultimelor statistici, WhatsApp liderul incontestabil al categoriei sale, urmat de Facebook Messenger. Odată cu situația pandemiei de COVID-19, aplicația s-a bucurat de un număr spectaculos de noi utilizatori dar și un record în ceea ce privește numărul de mesaje, trimise zilnic.

Ultilizatorii WhatsApp au ajuns să trimită, în medie, 100 de miliarde de mesaje pe zi

Și atenție! Aceasta este media, nu apogeul numărului de mesaje trimise trimise într-o zi.

Pragul de 100 de miliarde de mesaje a mai fost atins până acum, doar în cadrul unor evenimente importante pe plan mondial, precum noaptea de Revelion, notează News.ro.

Prin comparație, în urmă cu 6 ani, WhatsApp avea zilnic o medie de doar 50 de milioane de mesaje și era folosită de sub 500 de milioane de oameni.

Astăzi, aplicația WhatsApp se bucură de peste 2 miliarde de utilizatori în întreaga lume, iar cel mai apropiat concurent este colegul Facebook Messenger: cu aproximativ 1,3 miliarde de utilizatori.

Facebook lucrează, în prezent la unificarea celor trei soluţii ale sale de comunicare, printre care se regăseşte şi Instagram Direct. Deja unii din utilizatorii Instagram şi Messenger pot comunica între ei.

Între timp, WhatsApp încearcă să-şi pună la punct slaba aplicaţie de desktop, lucrând la o interfaţă nouă şi la funcţiile de comunicare audio şi video.


OCT 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...