FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Zi de doliu în lumea filmului! Faimoasa actriță Tanya Roberts s-a stins din viață

Întreg Hollywood-ul este în doliu, după ce s-a aflat că inima Tanyei Roberts a încetat să mai bată. Potrivit presei internaților, moartea ei a fost confirmată duminică seară. Aceasra s-a stins din viață la numai 65 de ani, lăsând în urma ei regrete profunde în inimile apropiaților și ale fanilor ce au admirat-o în numeroase pelicule celebre, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Daily Star informează că problemele au început pentru Tanya Roberts, după ce aceasta a leșinat în propria ei casă, chiar în Ajunul Crăciunului. Incidentul tragic s-a produs după ce faimoasa actriță își plimbase câinii, fiind foarte atașată de animalele ei de companie.

Cu toate că a fost transportată de urgență la spital, din păcate, Tanya Roberts nu și-a mai revenit. Astfel, faimoasa artistă s-a stins din viață, după ce a stat mai multe zile internată în unitatea medicală. Duminică seară, medicii au dat vestea cruntă, anunțându-i decesul.

Tot presa internațională informează că până în momentul de față nu au fost dezvăluite amănunte despre cauza decesului Tanyei Roberts și nici despre motivul care a făcut-o pe aceasta să leșine în locuința sa, de Sărbători.

Tanya Roberts s-a născut pe data de 15 octombrie 1955 în The Bronx, New York, Statele Unite ale Americii. Aceasta a intrat în atenția publicului în anii 1980, jucând rolul Sheena în filmul care are același nume. La scurt timp după, regretata artistă a apărut în peliculele „A View to a Kill”, „Night Eyes” și „Inner Sanctum”, etc. Spre sfârșitul carierei, actrița a lucrat ca producător.

În ceea ce-i privește viața sentimentală, Tanya Roberts a fost căsătorită cu Barry Roberts, între anii 1974 și 2006, mariaj din care nu a rezultat niciun copil.


IAN 4, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII