FRESH
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Viaţa trăită între propunerile şefilor ...

Zodiile care sunt ușor de influențat. Poți face ce vrei din ele

Să fii o persoană ușor influențabilă poate avea și părți bune, dar și proaste. Creează un teren propice pentru a învăța lucruri noi, dar, de asemenea, te poate transforma într-o pradă ușoară.

Scorpion

Ceea ce motivează cu adevărat un Scorpion este ideea de a fi cool. El a ajuns la concluzia că are nevoie de mai mult decât propriile cunoștințe pentru a deveni astfel. Este un adept nativ și, deși se spune că semnul său este dominant și agresiv, e totuși unul dintre cele mai ușor influențabile semne zodiacale.

Vărsător

Vărsătorul crede că este rebel, dar, de fapt, este foarte ușor influențabil.Are un ideal în mintea sa, dar este idealul altcuiva și nu își dă seama. Se lasă manipulat de ceilalți și se minte să a fost ideea lui, iar apoi acționează în consecință.

Gemeni

Gemenii au nevoie de direcție pentru că sunt complet pierduți fără ea. Au probleme cu încrederea în propriile instincte și, de aceea, rareori iau decizii spontane. Aderă la opiniile altora, pentru că cel puțin aceia vin cu idei originale, în timp ce ei rămân blocați în propriile lor idei învechide și în indecizie.

Balanță

Balanța are tendința de a vota ce votează majoritatea și privește lucrurile cu ochii altora.Are atât de puțină încredere în ea, încât alege întotdeauna să nu dea nicio șansă propriului instinct. Acest lucru o face o pradă ușoară de multe ori. Î

Pești

Dacă trebuie să-și pună mintea la contribuție, Peștii se retrag rapid. Să gândească pe cont propriu nu e punctul lor forte, așa că se bazează pe alții pentru a trece peste zi. Au o încredere de sine foarte scăzută, motiv pentru care a se lăsa conduși de alții este singura soluție.

Rac

Racul nu are nevoie să fie direcționat de alții, dar e o persoană atât de deschisă încât vrea să audă tot ce au alții de spus.Evaluează cu atenție tot ce aude. Influența nu este un lucru neapărat negativ, pentru că o alege doar dacă îi avantajează viața. Se lasă manipulat pentru a câștiga.


NOI 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...