Furt ca-n „Casa de Papel”: Un moldovean și un italian s-au inspirat din celebrul serial și au dat o „spargere” la o măcelărie din Torino

 Furt ca-n „Casa de Papel”: Un moldovean și un italian s-au inspirat din celebrul serial și au dat o „spargere” la o măcelărie din Torino

Poliția din Italia a reținut doi suspecți de furt la o măcelărie, unul din ei fiind un tânăr din Moldova. Totuși, acțiunea lor amintește de serialul extrem de popular „La Casa de Papel”, scrie SHOK.md cu referire la  italiene.

Pasiunea pentru Casa de Papel, din serialul cult Netflix, iau trădat. Un moldovean și un italian au dat spargerea la o măcelărie din orașul Torino. Presa din Italia scrie că cei doi hoți ar fi furat din măcelărie 300 de euro.

După ce au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au stabilit că hoții sunt doi indivizi, unul dintre care era îmbrăcat exact ca eroii renumitului serial „La casa de Papel” și purta pe față aceeași mască.

Însă primul pe care l-au recunoscut polițiștii a fost complicele hoțului inspirat din serial. Și pe acesta l-au dat de gol tot hainele.

Cu o zi mai devreme, polițiștii ar fi reținut un bărbat care purta aceiași murdari de vopsea albă pe care-i avea și hoțul din imagini. Acesta însă după documentare a fost lăsat în libertate. La scurt timp el a fost reținut. Este vorba despre un moldovean de 32 de ani care și-ar fi recunoscut vina.

Ulterior a fost reținut și celălalt suspect, îmbrăcat în roșu. El s-a dovedit a fi un italian de 34 de ani,

Acum ambii sunt cercetați penal pentru furt.

Maria Palade

https://shok.md/