Gabi Bădălău a jucat la două capete! Ce mesaje îi trimitea Iuliei Sălăgean, în timp ce era cu Bianca Drăgușanu

 Gabi Bădălău a jucat la două capete! Ce mesaje îi trimitea Iuliei Sălăgean, în timp ce era cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălau sau cel mai mare cuceritor din showbiz-ul românesc aşa cum îl definesc faptele sale din ultimele zile, joacă la mai multe capete. Recent au apărut conversaţiile dintre afacerist şi Iulia Sălăgean, tânăra pe care acesta ar fi încercat să o cunoască, deşi se afla într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

În ultimele luni, Gabi Bădălău a fost destul de nehotărât în ceea ce priveşte situaţia lui sentimentală. Ba era într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu, ba anunţa despărţirea, apoi era brusc interesat de alte domnişoare… Deşi nu a făcut declaraţii oficiale despre presupusa aventură cu fosta prietenă a partenerei sale, mesajele dintre cei doi vorbesc de la sine.

Gabi Bădălău a anunţat pe Instagram faptul că nu mai formează un cuplu cu celebra blondină, dar cu toate acestea paparazzi CANCAN.RO i-au surprins la ceas de seară tot împreună. Dragostea pentru divă nu l-a putut ţine pe afacerist departe de ea, însă gândul îi mai zbura şi la alte domnişoare.

Bianca și Bădălău au stat la masa negocierilor în vederea unei posibile împăcări

Iulia Sălăgean: Mai e o chestiune de timp până la împăcare. O să vezi.

Gabi Bădălău: Vorbesc cu tine, vreau cu tine, vreau să te văd, vreau să vorbim.

Iulia Sălăgean: Vrei să facem pariu ( n.r. împăcare cu Bianca Drăgușanu) ?

Gabi Bădălău: Păi dacă tu îmi dai reci.

Iulia Sălăgean: Ești în labirint. Nu ai ieșit.

Gabi Bădălău: Așa e! Dar vorbesc cu tine, vreau cu tine, să te văd, să te cunosc, să vorbim. Ce este rău în asta? (…). Am înțeles. Îmi pare rău. Voiam și îmi doream să vorbim, să te văd.

Iulia Sălăgean: Mă crezi dacă îți spun ceva? Nu ai nevoie de nimeni ca să scapi.

Gabi Bădălău: Clar, așa e. Sunt lucruri diferite. Eu vorbesc de noi, voiam și îmi doream să te văd.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău împart aceeași casă

Invitată în platourile de televiziune de la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu omul de afaceri, Gabi Bădălău. Se pare că fosta soție a lui Victor Slav este de părere că lucrurile dintre ea și Gabi merg din ce în ce mai bine, tocmai de aceea își dorește ca relația de doi ani pe care o are cu acesta să dureze cât mai mult. Femeia recunoaște că uneori mai intervin mici certuri, dar acestea trec destul de repede.

„Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea”, a spus Bianca Drăgușanu.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și