(galerie foto) Familia Annei Heche nu se așteaptă ca actrița „să supraviețuiască” după accidentul grav și spune că o va deconecta de la aparate

 (galerie foto) Familia Annei Heche nu se așteaptă ca actrița „să supraviețuiască” după accidentul grav și spune că o va deconecta de la aparate

Familia actriței Anne Heche spune că „nu se așteaptă ca aceasta să supraviețuiască” în urma accidentului grav în care a fost implicată vinerea trecută. Actrița a suferit „o leziune anoxică severă a creierului” și rămâne conectată la apărate până când medicii vor decide dacă organele ei pot fi donate, relatează SHOK.md, cu referire la presa străină.

Familia a spus că „a fost de mult timp alegerea ei” să-și doneze organele.

„Vrem să mulţumim tuturor pentru urările şi rugăciunile lor pentru recuperarea Annei şi să mulţumim personalului dedicat şi asistentelor minunate care au îngrijit-o pe Anne la Grossman Burn Center din spitalul West Hills”, a spus un reprezentant al famiiliei, într-un comunicat.

„Din păcate în urma accidentului, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă cerebrală şi rămâne în comă, în stare critică. Nu ne așteptăm ca ea să supravieţuiască”, se mai arată în declarație.

„Anne avea o inimă uriaşă şi i-a atins pe toţi cei pe care i-a întâlnit cu spiritul ei generos. Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a dăruit bunătate. Ne vom aminti de ea pentru onestitatea ei curajoasă”, potrivit declarației.

Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost spitalizată vineri, la scurt timp după ce maşina pe care o conducea a scăpat de sub control într-un cartier din Los Angeles şi a intrat într-o locuinţă care ulterior a luat foc, potrivit poliţiei.

Nicio persoană din locuinţă nu a fost rănită, dar casa a luat foc în urma impactului, necesitând intervenţia a zeci de pompieri.

Poliţia vrea să afle dacă Heche se afla sub influenţa drogurilor în momentul accidentului, deoarece în sângele ei i-au fost găsite narcotice, dar acestea ar fi putut proveni din medicamentele care i-au fost administrate în spital.

Heche a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune ”Another World”, care i-a adus un premiu Daytime Emmy, continuând cu alte roluri în serialul HBO ”Hung” şi în lungmetrajele ”Wag the Dog” şi ”Cedar Rapids”.

A ajuns în atenţia tabloidelor în anii 1990 pentru relaţia sa cu actriţa de comedie Ellen DeGeneres în perioada când DeGeneres a dezvăluit public că este lesbiană. După ce s-a despărţit de DeGeneres, Heche s-a căsătorit cu cameramanul Coleman Laffoon, de care a divorţat ulterior. A petrecut apoi câţiva ani într-o relaţie cu actorul James Tupper, coleg de distribuţie în serialul de televiziune ”Men in Trees”.

accident anne heche (1)
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Anne Heche’s car is towed away from where it crashed into a home - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **accident anne heche (3)accident anne heche (2)*PREMIUM-EXCLUSIVE* Anne Heche’s car is towed away from where it crashed into a home - ** WEB MUST CALL FOR PRICING ***PREMIUM-EXCLUSIVE* Anne Heche’s car is towed away from where it crashed into a home - ** WEB MUST CALL FOR PRICING ***PREMIUM-EXCLUSIVE* Anne Heche’s car is towed away from where it crashed into a home - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **