GALERIE FOTO Imagini emoționante la Liov: 100 de cărucioare goale așezate în centrul orașului în memoria copiilor uciși în Ucraina

 GALERIE FOTO  Imagini emoționante la Liov: 100 de cărucioare goale așezate în centrul orașului în memoria copiilor uciși în Ucraina

În timp ce Vladimir Putin sărbătorea opt ani de la invadarea Crimeei printr-un concert în stil nord-coreean, imagini emoționante au fost surprinse vineri în Liov, unde peste 100 de cărucioare goale au fost așezate în centrul orașului în memoria copiilor uciși până acum în războiul lui Putin, relatează SHOK.md, cu referire la digi24.

În urma violențelor declanșate după invazia rusă în Ucraina, 109 copii au murit și cel puțin 130 au fost răniți, potrivit unui raport al Procuraturii Generale ucrainene.

De la începutul conflictului, aproape 800 de civili au fost uciși, peste o mie au fost răniți și peste 3 milioane de oameni au fugit din țară, conform datelor ONU.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski cere în continuare țărilor occidentale să închidă spațiul aerian ucrainean, pentru a proteja civilii. 

,

Citește și