(galerie foto) Linda Evangelista a pozat pentru Vogue. Chipul modelului, „deformat” de o procedură cosmetică, a fost „corectat” cu benzi și elastice

 (galerie foto) Linda Evangelista a pozat pentru Vogue. Chipul modelului, „deformat” de o procedură cosmetică, a fost „corectat” cu benzi și elastice

Linda Evangelista a apărut pe coperta Vogue pentru prima dată de când chipul i-a fost „deformat” de o procedură cosmetică greșită, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.ro.

Pentru fotografii, cei de la Vogue au folosit benzi și elastic care i-au „tras” pielea de pe față, maxilar și gât, ascunzând astfel problemele provocate de un tratament de înghețare a grăsimilor care a mers prost.

„Aceasta nu este fața mea în viața reală – și nu pot să mă plimb cu benzi și elastice peste tot,” a declarat Linda după publicarea fotografiilor. În interviul acordat revistei, modelul a spus „încerc să mă iubesc așa cum sunt”. „Dar pentru fotografii”, a adăugat ea. „Uite, pentru fotografii, cred că suntem aici pentru a crea fantezii. Creăm vise. Cred că este permis. De asemenea, toate defectele mele sunt înlăturate în aceste fotografii, așa că trebuie să fac ceea ce îmi place să fac.”

A trecut aproape un an de când supermodelul canadian, unul dintre cele mai cunoscute de pe podiumuri și de pe coperțile revistelor din anii 1990 și 2000, a dispărut din lumina reflectoarelor pentru că a fost „brutal desfigurată” de o procedură nechirurgicală de îndepărtare a grăsimii. Ea a spus că tratamentul CoolSculpting – un nume pentru criolipoliză, care utilizează temperaturi scăzute pentru a reduce depozitele de grăsime – a mers prost atunci când un efect secundar rar a provocat creșterea, în loc de reducerea, celulelor adipoase.

„Dacă aș fi știut că printre efectele secundare se numără și pierderea stilului de viață și că vei putea ajunge atât de deprimat încât te urăști pe tine însuți… nu mi-aș fi asumat acest risc”. În toate fotografiile din revistă, modelul apare cu fața, gâtul, urechile și părul acoperite.


Linda EvangelistaLinda EvangelistaLinda Evangelista

linda evangelista

linda evangelista