(galerie foto) Seamănă cu bunica? Cum arată și cu ce se ocupă nepoatele Anastasiei Lazariuc

 (galerie foto) Seamănă cu bunica? Cum arată și cu ce se ocupă nepoatele Anastasiei Lazariuc

Frumusețea se moștenește! Cel puțin în familia interpretei Anastasia Lazariuc. Aceasta se poate lăuda cu cele două nepoate Anastasia și Beatrice, care au au moștenit nu dor trăsăturile, ci și pasiunea pentru artă de la bunica lor.

Beatrice (28 de ani) și Anastasia (21 de ani) sunt fetele lui Andrei Lazariuc, fratele Ilenei Lazariuc. Astfel, bunica Anastasia se bucură de patru nepoți minunați: cele două nepoate din partea fiului și cei doi nepoți din partea fiicei, Ileana având doi copii cu fostul soț, Ion Alexandru Țiriac, pe Alexandru (13 ani ) şi Nicholas Noah (11 ani), scrie presa română.

Cele două surori Beatrice și Anastasia, alintate Bea și Nasti, sunt incredibil de frumoase, iar dacă cea mică seamănă foarte mult cu Ileana, Beatrice are trăsăturile bunicii sale. De altfel, bunica a sprijinit-o și inspirat-o și în meseria pe care și-a ales-o, aceea de designer vestimentar.

„Mie mi-a plăcut să desenez de când eram mică, îmi place foarte mult să mă ocup de haine pentru doamne”, spune Beatrice într-un interviu pentru canalul de Youtube al revistei Tonica.

„La mine, în schimb, nu este vorba despre creație vestimentară, ci creație pe pânză, foaie. Înclinația asta a pornit mai mult de la mama, dar și de la bunica. Amândouă m-au sprijinit. Mi-a plăcut foarte mult, am continuat, am început să fac expoziții. Pictez foarte mult în ulei. Am avut expoziții recent, ultima mea expoziție a fost la Muzeul Țăranului, cu o pictură din atestatul meu, cu o femeie cu un cap de lup. Îmi propuneam să ajung să fac jocuri video și editing-uri pentru filme. Chiar aș vrea să continui cu asta. Mie îmi place să încerc foarte multe, și cu sport, și cu modelling”, spune și mezina Anastasia sau Nasti așa cum este alintată în familie.

„Când eram copil, bunica avea foarte multe rochițe pentru scenă, mereu le probam. Și mereu modificam hainele, pentru că îmi plăcea să fie diferite. Într-o zi, cred că pur și simplu ne plimbam prin mall și i-a venit ei ideea să îmi cumpere o mașină de cusut, să-mi fie mai ușor să mi le schimb, pentru că le coseam de mână. Am început cu ce era mai ușor pentru mine, cu lenjerie intimă, hainele au fost ulterior, acum vreo patru ani. Apoi, prietenele mele mi-au propus să fac ceva online, să le pot vinde, iar ușor-ușor au început să mă contacteze stiliști de la noi din țară, chiar și vedete, pentru videoclipuri, ședințe foto”, declară Beatrice în interviul video pentru Tonica.

beatrice-lazariuc-3

beatrice-lazariuc-1

beatrice-lazariuc-2

beatrice-lazariuc-4

beatrice-lazariuc-5

beatrice-lazariuc-6

beatrice-lazariuc-7

beatrice-lazariuc-8

beatrice-lazariuc-10

beatrice-lazariuc-9

Citește și