Gânduri de la poalele muntelui! Olga Țapordei a povestit cum a reacționat soțul la aventura ei

 Gânduri de la poalele muntelui! Olga Țapordei  a povestit cum a reacționat soțul la aventura ei

Olga Țapordei a dezvăluit care a fost reacția soțului când a pornit să-și îndeplinească visul și anume să se urce pe cel mai înalt punct al planetei – Everest (8848 m), devenind astfel prima femeie din Republica Moldova care reușește această performanță, scrie SHOK.MD.

Olga a mărturisit pe pagina ei de Instagram că soțul său, Bogdan o susține în tot ceea ce face: „Postarea aceasta e despre Omul vieții mele și cel care m-a căutat, așteptat și în timp record, de când ne-am cunoscut, mi-a zis că, El știe că noi vom crea o familie și primul copil – va fi o fată, și o va chema Alexandra. A avut dreptate în tot. Are dreptate în tot și mă temperează așa cum nimeni niciodată nu o poate face.

Bogdan, este un Om care știe ce înseamnă vise. Bogdan, este un Om care știe ce înseamnă scopuri. Bogdan este un Om care știe cum să muncească ca să le atingă și știu sigur că în domeniul lui, este cel mai bun! Și este un exemplu demn de urmat!

Sunt fericită că am alături acest Om/Enciclopedie. Mă bucur că Alexandra, are cel mai fain tată. Care i-a explicat ce înseamnă Everest, cât durează și că tot acest timp ei vor petrece împreună! Iar Mama, va veni peste 45 de zile, pentru că ea are un vis. Iar visurile trebuie realizate! Da, înțeleg că și-a făcut griji. E omenește”, a scris aceasta.

Precizăm că, în noiembrie 2020, moldoveanca Olga Țăpordei a reușit performanța de a ajunge pe Uhuru Peak (5895 m), cel mai înalt vârf din masivul Kilimanjaro, Africa. Unde, în mod evident, aceasta a arborat drapelul Republicii Moldova.

Ulterior, în ianuarie 2021, aceasta a urcat pe cel mai înalt vulcan din lumea, Ojos del Salado (Argentina).

Citește și