Geta Burlacu, îndrăgostită din nou: „Dragostea necondiționată, respectul și încrederea reprezintă secretul unei căsnicii fericite”

 Geta Burlacu, îndrăgostită din nou: „Dragostea necondiționată, respectul și încrederea reprezintă secretul unei căsnicii fericite”

Geta Burlacu îndrăgostită din nou. În cadru unui interviu de la Telemagazin  interpreta a vorbit despre dragoste, viaţa sa personală, cele două căsnicii eşuate, copii, afacerea cu rochii şi mai nou, practicarea hipnozei, scrie SHOK.md.

Geta Burlacu a vorbit despre traiul ei în doua țări.

„Sunt un „om al planetei”. Eu mă simt acasă și în alte țări. Mai des merg la Londra, pentru că copiii mei sunt acolo. Mie îmi place să dau sfaturi, atunci când sunt întrebată. Un sfat care l-aș da copiilor ar fi  „Să rămână mereu așa cum sunt, pentru că sunt minunați”, spune Geta.

Interpreta a vorbit și despre noua sa dragoste:

„E sincer, vesel și cel care are grijă. Lăsăm o paravană de taină. Bărbatul care aude aceste cuvinte el știe despre cine este vorba și se bucură că este anume el”, a mărturisit interpreta.

Geta a povestit și despre cele doua relații din trecut: „Au fost dureroase”.:

„Eu am trecut prin două separări. Fiecare din ele a fost dureroasă pentru mine. Cu fiecare dintre soții mei am trăit 10 ani. Sunt cu foștii mei într-o reacție ok. Niciodată nu trebuie să ne fie frică, când totul se prăbușește în jurul nostru. Eu cred că dragostea necondiționată, respectul, încrederea și răbdarea reprezintă secretul unei căsnicii fericite”, a declarat Geta Burlacu.

Geta Burlacu a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision din anul 2008 cu cântecul „A Century of Love”.

Maria Palade

https://shok.md/