Gigi Hadid, schimbare de look la câteva săptămâni de când s-a despărțit de Zayn Malik. Celebrul model e de nerecunoscut

 Gigi Hadid, schimbare de look la câteva săptămâni de când s-a despărțit de Zayn Malik. Celebrul model e de nerecunoscut

Au trecut câteva săptămâni de când Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit, iar acum modelul în vârstă de 26 de ani a făcut publică o fotografie pe Instagram, în care apare cu un nou look, scrie SHOK.md cu referire la profm.ro.

La doar câteva săptămâni de când Zayn Malik a fost acuzat că a avut o altercație cu mama lui Gigi Hadid, modelul a făcut publică o fotografie în care apare cu un nou look.

Mai exact, în imaginea respectivă, Gigi Hadid apare cu părul proaspăt vopsit într-o nuanță de roșcat și, mai mult de atât, are breton drept. În ceea ce privește vestimentația, modelul a ales să poarte niște pantaloni albi, pe care i-a asortat cu o vestă scurtă, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect.

”Arăți superb!”, i-a scris un fan. ”Sunt obsedată de acest look!”, i-a transmis un alt internaut.

Această schimbare de look vine la câteva săptămâni de când Gigi Hadid s-a despărțit de Zayn Malik, alături de care are o fiică în vârstă de un an, pe nume Khai.

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus adio, susțin mai multe surse pentru People. Modelul în vârstă de 26 de ani și cântărețul de 28 de ani s-ar fi despărțit din cauza unei dispute cu mama ei, Yolanda, notează Just Jared.

Maria Palade

https://shok.md/