Gina Pistol a fost abandonată de mama sa. Vezi de cine a fost crescută

 Gina Pistol a fost abandonată de mama sa. Vezi de cine a fost crescută

Gina Pistol este acum o femeie împlinită. Aceasta are familia pe care a visat-o și are grijă ca fetiței sale să nu îi lipsească nimic. Însă puțină lume știe că viața nu a fost mereu roz pentru iubita lui Smiley, iar pe vremea când era doar un copil a fost lăsată de izbeliște de către părinții ei, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

Gina Pistol are acum viața și familia la care mereu a visat. Ea și Smiley au o relație fericită, iar micuța Josephine a întregit perfect tabloul familiei lor. Însă, din păcate, Gina Pistol nu a avut parte de o copilărie la fel de fericită. Vedeta a fost abandonată de mama sa și a fost crescută de către bunici. Acesteia mereu i-a lipsit dragostea și grija părinților, însă a avut-o alături pe bunica sa.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.

După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani .” a declarat bunica Ginei Pistol, pentru o publicație.

Gina Pistol, relația cu părinții

Acum, anii au trecut și Gina Pistol și-a iertat părinții. Chiar dacă aceștia nu au fost prezenți atât de mult în viața ei și au părăsit-o atunci când avea ce mai mare nevoie de ei, vedeta i-a iertat. Se pare că iubita lui Smiley păstrează legătura cu tatăl său, iar cei doi au o relație bună.

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă. ” a mai spui bunica Ginei Pistol.

Maria Palade

https://shok.md/