Gina Pistol, într-o fustă scurtă, la câteva săptămâni de când a început un program de slăbit

 Gina Pistol, într-o fustă scurtă, la câteva săptămâni de când a început un program de slăbit
0Shares

A mai rămas puțin timp până când micuța Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, va împlini un an de zile, iar prezentatoarea TV pare să-și recapete formele care au consacrat-o, scrie SHOK.md.

La doar câteva săptămâni de când s-a fotografiat pe cântar, arătându-le fanilor ce greutate are și declarându-se hotărâtă să slăbească, Gina Pistol pare să fie într-o formă fizică de invidiat.

În cea mai recentă imagine postată pe contul personal de socializare, prezentatoarea TV apare îmbrăcată într-o fustă scurtă, neagră, pe care a asortat-o cu o cămașă cu guler supradimensionat, alb, dar și cu o pereche de cizme lungi. Aceasta a optat pentru un machiaj discret, iar părul și l-a lăsat liber.

Gina Pistol

Gina Pistol a dezvăluit câte kilograme are

În luna ianuarie a acestui an, Gina Pistol a mărturisit că a cântărit 80 de kilograme în timpul sarcinii. Deși a reușit să dea jos o mare parte din ele, aceasta tot a rămas cu 12 kilograme în plus față de cât avea. Astfel, ea s-a cântărit și le-a arătat fanilor că a ajuns la 65,1 kilograme. La 10 luni de când a devenit mămică, ea a reușit să dea jos 15 kilograme, însă nu este mulțumită de felul în care arată.

Astfel, atunci, ea și-a anunțat fanii că s-a apucat de dietă și sport, iar cea care o va ajuta să slăbească va fi nimeni alta decât Carmen Fit, care avea grijă de silueta ei și înainte de sarcină.

”Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kg. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic”, a scris Gina pe imaginea în care cântarul îi arată 65, 1 kg.

De asemenea, prezentatoarea TV a mărturisit că va reveni cu imagini noi la finalul celor 12 săptămâni ale programului de slăbit.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/