Gina Pistol și Smiley, cea mai romantică fotografie de până acum! Cum s-au lăsat surprinși proaspeții părinți

 Gina Pistol și Smiley, cea mai romantică fotografie de până acum! Cum s-au lăsat surprinși proaspeții părinți

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit părinți recent, iar de data aceasta au surprins cu o fotografie romantică în doi! Reacția prietenilor și a fanilor nu a încetat să apară, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Chiar dacă în acestă perioadă nu mai au atât de mult timp pentru ei, iar fetița lor e cea mai importantă, Gina Pistol și-a surprins fanii pe rețelele de socializare cu o fotografie romantică alături de tatăl fetiței sale, Smiley.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a publicat o fotografie de senzație cu Smiley, o imagine din urmă cu ceva timp, atunci când vedeta era însărcinată. Cei doi apar îmbrățișați, iar cântărețul o sărută pe Gina Pistol pe frunte.

Reacțiile fanilor și ale prietenilor nu au încetat să apară, iar în doar câteva minute de la publicarea fotografiei, imagine a primit peste 25.000 de aprecieri, un număr record am putea spune.

”O poza veche. N-am poze mai noi cu noi 😊”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei care a adunat o mulțime de inimioare pe Instagram.

gina pistol si smiley, el o saruta pe frunte