Giselle Bundchen și Tom Brady, la un pas de divorț! Trăiesc separat de șase săptămâni

 Giselle Bundchen și Tom Brady, la un pas de divorț! Trăiesc separat de șase săptămâni

Tom Brady și Gisele Bündchen s-ar putea confrunta cu probleme serioase în căsnicie, potrivit unor surse apropiate cuplului, care au declarat că cei doi nu mai locuiesc împreună de o lună de zile.

Potrivit click.ro, supermodelul Gisele Bundchen și jucătorul de fotbal american Tom Brady au petrecut foarte mult timp departe unul de celălalt în ultimele șase săptămâni, deoarece sportivul, în vârstă de 45 de ani, a revenit pe teren, iar soția sa, în vârstă de 42 de ani, călătorește.

„Gisele este ocupată cu propria ei viață acum și a petrecut destul de mult departe de Tom, prin Miami și New York”, a declarat o persoană din anturajul cuplului, pentru publicația The People.

Se pare că mărul discordiei în mariajul dintre Gisele Bundchen și Tom Brady ar fi faptul că jucătorul de fotbal american nu are de gând să se retragă din activitate, situație care o enervează la culme pe soția sa. În timpul sezonului sportiv, când Brady trebuie să fie prezent pe teren, cuplul trăiește vieți separate.

Sursa a mai menționat că Gisele și-ar dori ca Tom Brady să fie mai prezent în viața celor doi copii ai lor, fiul Benjamin Rein în vârstă de 12 ani, și fata cea mică Vivian Lake 9 ani. Brady mai are, de asemenea, un fiu în vârstă de 15 ani, pe nume John Edward, cu fosta sa parteneră, Bridget Moynahan.

„Brady beneficiază totuși de șase luni libere pe an pentru a fi total dedicat familiei. Și în timpul sezonului, da călătorește pentru meciuri și antrenamente, dar este și alături de familia lui mult. Nu cred că există nicio separare formală la acest moment, ei și-ar dori să-și rezolve neînțelegerile”, a mai adăugat sursa.