FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

Așa DA...Așa NU! Ce au obținut participanții primei semifinale Eurovision? FOTO//

Astăzi va avea loc cea de-a două semifinală Eurovision din țara noastră, însă până a-i admira pe cei care vor evolua diseară pe scenă, am decis să îi mai admirăm, încă o dată, pe cei care au cântat în seara de 23 februarie. 

Așadar, SHOK.md continuă tradiția din fiecare an – “Așa da, Așa nu!”.

Doinița Gherman – Irresistible. Doinița Gherman a purtat o ținută de piele cu inele metalice și căptușeală nud, asortată cu botine pe platforme. De altfel, stilul rock o reprezintă, iar rochia asimetrică, ținuta în totalitate, se potrivește și cu show-ul și piesa. Așa DA!

gherman

Valentina Nejel – Va fi târziu. A optat pentru o rochia albă maxi, cu pietre în partea de sus. Deși potrivit piesei, look-ul este potrivit, acesta nu a generat senzația de wow. Oricum ea nu a trecut în finală, așa că, ca prima încercare… Așa DA!

valentina-nejel-va-fi-tarziu-imagine-2

 Valeria Pașa – Save love. A potrivit piesa, show-ul cu ținuta. Rochia albă a contrastat cu rochiile negre ale fetelor de pe fundal. Așa DA!

valeria-pa-a-save-love-imagine-3

Russu Emilia – I am not the same. A purtat o rochie lungă, azurie, cu dantelă în partea de sus. Culoarea, deși a evidențiat-o, nu a făcut-o în cel mai bund mod. Așa NU!

russu-emilia-i-am-not-the-same-imagine-2

Che-MD – Vodă e cu noi. Inspirați de medieval și în piesă și la ținute, cei de la Che au reușit să sincronizeze pe toate și să aibă o apariție originală. Așa DA!

che-md-voda-e-cu-noi-imagine-2

Chris Maroo – Tonight. Rochie bordo, bolero albastru, pantofi nud – prea mult, colorat și în dezavantaj. Așa NU!

chris-maroo-tonight-imagine-2

Valentin Uzun – Mine. Tricou, sacou și blugi. Blugii nu sunt neapărat cei mai potriviți în context, dar…așteptăm finala. Așa DA!

valentin-uzun-mine-imagine-2

Chriss Jeff – Good life. A purtat un look tineresc, destul de obișnuit, ceea ce poți zări în fiecare zi pe străzile capitalei. Așa NU!

chriss-jeff-good-life-imagine-2

DoReDoS – Funny Folk. Tineri, moderni și inspirați de stilul etno. Pentru ținute originale – Așa DA!

doredos-funny-folk-imagine-1

Viola – In the name of love. Deși conceptul ținutei e unul îndrăzneț și modern, pantalonii par de mărime nepotrivită. Așa NU!

viola-in-the-name-of-love-imagine-1

Maxim Zavidia – La la love. Maxim Zavidia și-a creat o imagine de agent 007, totuși, analizând dansatoarele îmbrăcate mai îndrăzneț i-am sugera interpretului ca în finală să poarte un sacou cu ceva elemente originale, mai îndrăznețe. Așa DA!

maxim-zavidia-la-la-love-imagine-1

PRIZA – Rewind. Stil rock, ghitară, pantaloni de piele, blugi și tricouri negre. Potrivit, dar prea simplu…Așa NU!

priza-rewind-imagine-1

Prezentatorii Gloria Gorceag și Sergiu Beznițchi. Costum clasic și rochie neagră cu decolteu adânc. Prezentatorii primesc de la noi – Așa DA!

gloria

Precizăm că, Maxim Zavidia, Valeria Paşa, Doiniţa Gherman, DoReDoS, Viola, Valentin Uzun, Che-MD sunt norocoşii finalişti desemnaţi în urma televotingului şi notelor juriului în cadrul primei semifinale naţionale Eurovision 2016.

Foto preluate de pe Trm.md


FEB 25, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...