[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ești pasionat de sacouri? Vezi ce modele sunt în trend în 2020-2021! ...
Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine ...
(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile ...
Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta ...

Bărbatul Ken a devenit... FEMEIE. Iată cum arată după ce s-a transformat în Barbie

Bărbatul Ken a devenit femeie!

După ce a cheltuit sume uriaşe ca să arate ca păpuşa Ken, modelul brazilian Rodrigo Alves a rămas tot nemulțumit. Așa că a decis să devină… femeie! Și nu una simplă, ci o ,,Barbie”, scrie Shok.md, cu referire la clickpentrufemei.ro. La începutul anului 2020, el anunța despre decizia sa pe reţelele de socializare, iar cum a ajuns să arate acum, vedeți mai jos.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Roddy, cum îi place să i se spună acum, a mărturisit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat. Şi-a injectat silicon în abdomen, pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. După un timp, însă, a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire, cea feminină.

De când a devenit femeie, Roddy nu a încetat cu operaţiile plastice. Ba dimpotrivă, şi-a dorit forme voluptuoase, ca să semene cu Jennifer Lopez sau cu Kim Kardashian. Recent, pentru intervenţia de mărire a feselor, modelul, în vârstă de 36 de ani, a cheltuit cel puţin 30.000 de lire sterline.

Potrivit declaraţiilor acordate presei britanice, Roddy spune că acum se simte mai atrăgătoare: „Vreau să fiu o femeie voluptuoasă, iar acum mă simt sexy pentru prima dată în viaţă!”

În ultimele luni, pe lângă noile transformări, Roddy şi-a mai atins un obiectiv, acela de a fi în atenţia publicului. Este tot mai des invitată în show-uri de televiziune, atât în ţara natală Brazilia, cât şi în Europa.


Transformările prin care a trecut modelul brazilian Rodrigo Alves

Sursa: clickpentrufemei.ro.


IUL 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...