FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

BOMBĂ... El să fie IUBITUL Anastasiei Fotachi? E vorba de un milionar din Moldova!

Modelul Anastasia Fotachi, nu de foarte multă vreme, are iubit și chiar a recunoscut asta pe rețelele de socializare, însă nu a spus despre cine e vorba și nici nu a dat prea multe indicii despre el. Totuși, ieri-seară, ea a fost surprinsă în compania unui cunoscut om de afaceri  din Moldova, informează SHOK.md.

Surse sigure ne-au comunicat că, Anastasia a luat cina, într-un local din centrul capitalei, împreună cu milionarul Gabriel Stati, alături de care a și stat, și împreună cu prietenele ei – modelele Adela Prisăcari și Viorela Dimici.

De altfel, șatena a publicat imagini video pe Instagram și a precizat: „Cu fetele mele!”, iar despre Stati, care era alături de ea la aceeași masă, nu a spus nimic…

Nu se știe exact dacă sunt împreună cei doi, cert e că Anastasia a recunoscut că are iubit de câteva săptămâni și a mai spus că el are Mercedes.

Amintim că, Gabriel Stati are 42 de ani, este divorțat și are 3 copii. De ziua sa, la final de septembrie, Erika Herheg, solista Via Gra, i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste, totuși, informația precum că ei ar forma un cuplu nu a fost confirmată.

Anastasia Fotachi are 23 de ani. Vezi ce crede ea despre diferența de vârstă într-un cuplu!

SHOK.md


DEC 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII