FRESH
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită ...
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur

DEPENDENTE de rețelele de socializare? Iată cât “navighează” vedetele!

Trăim în secolul vitezei, în care lumea virtuală are prioritate, tocmai de aceea SHOK.md a luat legătura cu câțiva dintre interpreții autohtoni, pentru a afla cât timp dedică rețelelor de socializare.

Prima interpretă cu care am discutat a fost Irina Kitoroagă, care ne-a comunicat că nu este dependentă de internet, deși îi acordă suficientă atenție.

,,Nu pot să zic că sânt foarte activă, dar recunosc că stau destul. Facebook-ul e cea mai bună metodă de promovare în ziua de azi. Nu sânt adepta milioanelor de selfie în toate pozițiile …mă strădui să postez ceva interesant de fiecare dată…Depinde…dacă am timp mai mult navighez  câteva ore pe zi…dacă sânt foarte ocupată, pot să nu intru deloc…”, a declarat Irina.

Întrebat de către SHOKmd a fost și Max Zavidia: ,,Fiecare zi stau minimum o oră pe Facebook. Verific de dimineață noutățile și apoi în decurs de zi. Dar e bine că putem intra pe internet și în drum, și-n afara orașului, oriunde. Asta e bine, deoarece stând în rând, de exemplu, poți repede să verifici totul și cu asta câștigi timp”, a adăugat Max.

Mariana Mihăilă, niciodată nu a fost atentă asupra timpului pe care îl petrece pe rețelele de socializare, însă o face zilnic.

,,Probabil nu este zi ca să nu-mi verific mesajele de pe Facebook. Cel mai des comunic cu prietenii, colegii, prin intermediul acestei rețele de socializare, care este foarte captivantă :), dar pe lângă toate astea este și util”, a menționat Mariana.

Și Carolina Gorun ne-a accentuat despre cât de utile sunt rețele de socializare pentru ea ca artist.

,,Vreau să zic că dedic timp destul rețelelor de socializare, deoarece aici poți împărtăși publicului creația ta și noutățile muzicale. Cam 2-3 ore pe zi”, a precizat Carolina.

Dacă unii își permit să dedice rețelelor de socializare câteva ore bune, nu este și cazul Dianei Grigor.

,,Nu foarte mult timp, stau primele minute dimineața când mă trezesc, apoi când mai am timp intru să citesc mesajele și deja când vreau să public vreun articol sau vreo poză :)”, a declarat Diana.

Natalia MORARU


AUG 19, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...