FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Dezvăluiri șocante făcute de Demi Moore! Actrița și-a înșelat soțul, chiar în pragul nunții

O poveste extrem de interesantă din tinerețe lui Demi Moore a ieșit la iveală, actrița a păcătuit chiar în ajunul nunții. Actrița s-a furișat de la petrecerea burlăcițelor și a mers în apartamentul acestuia ,scrie SHOK.md, cu referire lacancan.ro

La doar 18 ani, Demi Moor se pregătea să devină mireasă. Însă, chiar cu o noapte înaintea fericitului eveniment a fost ispitită și și-a înșelat viitorul soț. Actrița a petrecut o noapte intensă alături de actorul Paul Carafotes.

Se pare că cei doi aveau o aventură de câteva lui, chiar dacă Demi Moor era logodită cu rockerul Freddy Moore. Potrivit spuselor lui Paul Carafotes, actrița s-a furișat de la petrecerea burlăcițelor și a mers în apartamentul acestui din Hollywood, însoțită de o sticlă de șampanie scumpă.

 „Cred că a vrut doar să aibă o ultimă partidă înainte de a se căsătoriEra o fată drăguță de 18 ani și eram la Hollywood, realizând un film și petrecând timp împreună. Eram tineri, ne distram bine, nimeni nu-ți dă o carte care să te învețe cum ar trebui să te comporți în viață.”, a declarat Paul Carafotes, pentru DailyMailTV.

A doua zi, Demi Moore a dat totul uitării și s-a căsătorit cu starul rock. Căsătoria celor doi a durat patru ani și s-a încheiat când celebra actriță a mărturisit tot. Imediat după ce a aflat adevărul, Freddy Moore a părăsit-o.

Acesta a plecat alături de o tânăra de 14 ani, căreia îi dădea lecţii de chitară și care i-a devenit mai târziu soție. Demi Moore a recunoscut infidelitate împinsă și de faptul că ea bănuia că între cei doi se întâmplă ceva.

„Am observat imediat că Freddy şi Renee aveau o legătură – în ciuda faptului că el avea de două ori vârsta ei – şi într-o după-amiază le-am spus: >.Renee a fost jenată şi furioasă pe mine la vremea aceea, dar imediat ce eu şi Freddy ne-am despărţit s-au mutat împreună şi sunt încă un cuplu până în ziua de azi”, a mărturisit Demi.


OCT 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII