FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

În Dominicană – cu IUBITUL, în Cuba – cu…? Află dacă Natalia Colesnic este într-o NOUĂ RELAȚIE!

Femeia de afaceri Natalia Colesnic a povestit despre vacanţa petrecută Cuba, Havana. Până la destinație ea a zburat 11 ore din Milano şi a fost cucerită de nisip şi marea, cât şi de maşinile retro.

„Am rămas foarte entuziasmată, atunci când am aterizat, mi s-a părut că m-am teleportat în trecut, adică cu totul altfel: nu există panouri de publicitate, sunt acele maşini din anii ’40 care, iarăşi, îţi dau o senzaţie din trecut. Eu nu am apucat aceşti ani şi pentru mine a fost o senzaţie extraordinară.

Mâncarea lor… nu m-am gândit că acolo pot să ajung să mănânc de toate şi, eventual, nu am pus pe mine kilograme, Piaţa revoluţiei cubaneze. La un moment dat când m-am trezit acolo mi se părea că acuş se începe o revoluţie, e foarte frumos şi ei pastrează tradiţia asta a lor, toată lumea ştie istoria despre Cuba, iar cubanezii sunt tipajul de persoane care sunt mega fericite chiar și când nu au nimic.

Nisipul şi apa m-au cucerit foarte mult, am înotat şi am mers foarte mult”, a spus ea în cadrul emisiunii „O seară perfectă”.

În cadrul aceleiași emisiuni, ea a spus că nu merge singură în vacanțe, însă nu a dorit să spună dacă are un nou iubit. „O să vă spun data viitoare”, a spus ea, precizând că vrea să păstreze misterul acum. Totodată, Natalia a spus că și-a învățat lecția și nu se teme de dragoste. „Am învățat să iubesc altfel”, a subliniat femeia de afaceri.

Amintim că, la începutul acestui an, Natalia Colesnic a fost în vacanță în Republica Dominicană cu logodnicul său, iar la final de vacanță și relația lor a luat sfârșit, hotărând să meargă pe drumuri separate.

Cristina TOMAC


SEP 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII