FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

CEARTĂ ca la ușa cortului…LIVE! Victoria Lungu către fiica ei, Valeria: „Să vadă lumea cum vorbești tu cu mama ta…”VIDEO//

Înainte să fie puse restricții de circulație între țări, interpreta Victoria Lungu și-a făcut valiza, și-a luat cățelușa, și a „fugit” la fiica sa, Valeria, la București, pentru a petrece această perioadă împreună, cert e că nu e totul roz în statul acasă, așa că se mai și ceartă, iar, recent, artista se pare că nu a mai rezistat și chiar a decis să arate prietenilor virtuali un conflict de-al lor, probabil în speranța că atitudinea fiicei sale se va schimba…, informează SHOK.md.

Pe adresa redacției noastre a venit un fragment video dintr-un live al artistei, în care vrea să arate comportamentul fiicei sale. 

„Ca să vadă lumea cum vorbești tu cu mama ta…” – a spus Victoria.

Totuși, Valeria i-a replicat că paradoxul e că mama ei tace în live-uri, pe când pe ea lumea o știe și așa cum e. 

Amintim că, recent, pe Instagram, Victoria Lungu spunea că sunt ambele femei puternice și sunt momente diferite: „Legătura Mamă-fiica e o școală. Suntem doua generații diferite și două femei cu personalitate. Această perioadă de #stamacasa este una perfectă, să ne ascultam si sa ne auzim. Eu învăț multe lucruri de la Valeria si asta ma bucură enorm de mult. Te iubesc mami…”.

video-1589189106

SHOK.md


MAI 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...