FRESH
Jennifer Lopez revine pe platourile de filmare într-o comedie
Doliu în lumea cinematografiei! Actorul Sean Connery, cunoscut pentru ...
O interpretă a pozat fără haine pentru a-și arăta boala de piele de ...
Nicolle Trifan: „Fă ceea ce iubești și fă-o des!” Vezi cât de sexy ...

PĂCĂLITE sau nu de 1 aprilie? Află ce spun interpretele autohtone!

Fiindcă ieri a fost 1 aprilie – Ziua glumelor și păcălelilor, SHOK.md a luat legătura cu câteva interprete autohtone pentru a afla dacă au fost sau nu păcălite.

Laura Vetty a recunoscut că a încercat cineva să o păcălească și se pare că a reușit, fiindcă pentru câteva secunde crezuse că e adevărat. ,,Vameșul de la controlul pașapoartelor din aeroport mi-a făcut o farsă când să trec în Moldova. Pentru moment, m-am speriat că nu mai trec de passport control, apoi a bufnit în râs și mi-a urat bun venit în Moldova”, a declarat Laura Vetty.

Mariana Mihăilă după farsa care i s-a făcut câțiva ani în urmă, în acest an – a fost precaută, așa că nu a reușit nimeni să o păcălească și nici ea nu a încercat.

Gloria Gorceag avea o idee de-a încerca să păcălească pe cineva, dar a renunțat la idee, din mai multe motive. ,,La farse nu mă pricep foarte bine, mereu mă dau de gol. Am încercat ieri în emisie să anunț că nu avem nici un invitat și nu va fi emisiune. Mie mi s-au făcut de-a lungul anilor mărunțișuri și eu am grijă ce farse fac, deoarece unii pot să se supere, fie să-și facă niște speranțe. Dacă îi zic unui amic că a câștigat un milion la loto, îl dezamăgesc tare zicându-i că e “farsă de 1 aprilie” “, a adăugat Gloria.

Contactată de noi și Diana Grigor ne-a mărturisit: ,,Nu, nu am reușit să păcălesc pe nimeni și nici nu am fost păcălită”.

Natalia MORARU


APR 2, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...