FRESH
Cornelia Ștefăneț din nou pe scenă!: „Cu o mare responsabilitate și ...
Desprins din basme! Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe răpitoare! ...
Psihologa Sanda Diviricean: „E nevoie să începi să te creezi, să-ți ...
Trucuri ce poți folosi pentru a-ți scoate ochii în evidență

TENSIUNI între colegi! Doi membri ai CEC EVITĂ să se adreseze unul altuia… află cum s-au DAT DE GOL!

Sunt colegi, însă nu doresc să-și vorbească direct. Este vorba despre membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) Sergiu Gurduza și Veaceslav Agrigoroae, informează SHOK.md.

Ieri, în cadrul ședinței extraordinare a CEC, examinând un subiect, cei doi membri și-au adresat unele declarații, prin care s-au dat de gol că nu discută unul cu celălalt.

„Straniu că aveți o întrebare, de obicei nu vorbiți cu mine”, a declarat Agrigoroae către Gurduza.

Ulterior, în replică, Gurduza i-a spus: „Așa este situația că sunteți raportul acestui proiect și sunt nevoie să vă dau întrebări, că nu vorbesc cu dumneavoastră în privat sau în viața privată nu înseamnă că în ședințele publice nu trebuie să vorbesc. Așa ca printre altele, probabil că nu v-ar plăcea nici Dvs., nici altora, dacă aș anunța motivul pentru care nu vorbesc cu Dvs.”.

„Pe mine chiar nu mă interesează de ce nu vorbiți cu mine în privat în ședințe, dar am fost vizat. Domnul Gurduza, dacă aveți o declarație de făcut în public, puteți să o faceți, să nu mă amenințați. Așa cum ați declarat nu aveți plăcerea să-mi vorbiți, așa nu voi avea plăcerea să vă răspund la întrebări, dar, totodată, cu cea mai mare neplăcere vă răspund la această întrebare. A doua puteți nici să nu o dați”, a spus Agrigoroae.

Ulterior, Sergiu Gurduza a venit cu o altă întrebare și a spus că se concentrează pe subiectul proiectului.

SHOK.md


MAI 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII