Hailey Bieber, detalii șocante despre motivele, pentru care a ajuns la spital în luna martie: „Cel mai înfricoșător moment”

 Hailey Bieber, detalii șocante despre motivele, pentru care a ajuns la spital în luna martie: „Cel mai înfricoșător moment”

Hailey Bieber a vorbit pentru prima dată despre motivele pentru care a ajuns pe patul de spital în luna martie anul acesta. Soția lui Justin Bieber a fost supusă unei intervenții la inimă pentru a închide o deschizătură provocată de o afecțiune, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Hailey, partenera lui Justin Bieber,  în vârstă de 25 de ani, a fost internată pe 10 martie după ce a ajuns de urgență la spital, medicii spunându-i că aceasta a suferit un accident vascular cerebral minor. Potrivit cadrelor medicale, contraceptivele, infecția cu noul coronavirus și oboseala cauzată de zborurile lungi au fost factorii principali care au contribuit la apariția acestui AVC. Soția lui Justin Bieber s-a hotărât recent să vorbească despre „cel mai înfricoșător moment din viața ei”, postând un videoclip pe canalul său de Youtube. Aceasta a detaliat experiența traumatizantă prin care a trecut și a vrut să spună exact ceea ce s-a întâmplat cu „propriile ei cuvinte”.

Hailey a povestit că, inițial, aceasta a simțit o „senzație ciudată” în brațul drept în timp ce lua micul dejun alături de soțul ei. Și-a simțit vârfurile degetelor „amorțite și ciudate” și în timp ce Justin o întreba dacă este bine, aceasta a observat că „nu putea vorbi”.

„Partea dreaptă a feței mele a început să amorțească, nu am putut scoate o vorbă”, și-a amintit Hailey. „Mi-am dat seama imediat că am un accident vascular cerebral”, a continuat aceasta.

Norocul lui Hailey a fost că un medic se afla în apropiere atunci când cei doi au chemat ambulanța și a examinat-o până au venit cadrele medicale. Declinul facial a durat aproximativ 30 de secunde, potrivit acesteia, dar s-a străduit foarte mult să formuleze câteva cuvinte pentru a răspunde la întrebările medicilor. Tânăra a mărturisit că anxietatea ei a „înrăutățit totul”.

„Când a am ajuns la camera de urgență am început să-mi revin la normal. Am putut să vorbesc și nu mai aveam probleme cu fața sau cu brațul”, a spus modelul.

Hailey Bieber a rămas peste noapte la spital, unde a fost supusă unor serii de teste pentru a determina cauza cheagului de sânge. Testele au arătat că a suferit un AIT – un atac ischemic tranzitoriu, numit adesea mini-accident vascular cerebral. Radiografiile au arătat că aceasta a suferit o lipsă de oxigen la creier pentru o perioadă scurtă de timp, cauzată de cheagul de sânge. De asemenea, medicii au mai spus că un set de trei evenimente recente au contribuit la apariția accidentului vascular cerebral. Hailey tocmai începuse să folosească pastile contraceptive fără să discute cu medicul său și astfel a suferit frecvent migrene. De asemenea, ea avusese recent Covid și călătorise „din Paris și înapoi într-un timp foarte scurt”.

Ea a fost externată în dimineața următoare, după ce medicii au spus că aceste trei evenimente recent s-au unit într-o „furtună perfectă” și au procovat AIT-ul. Cu toate acestea, aceștia nu au putut afla cum a ajuns cheagul de sânge la creier. Ulterior, Hailey a mers la UCLA pentru un control mai amănunțit, unde a fost diagnosticată cu PFO, o mică deschizătură la inimă care de obicei se închide la naștere, având cel mai înalt grad. Deschizătura avea între 12 și 13 milimetri. De obicei, un cheag de sânge este filtrat de inimă și absorbit de plămâni. Din cauza afecțiunii medicale PFO, cheagul de sânge a trecut din inimă și a ajuns pănă la creier.

Ulterior, Hailey a suferit o intervenție pentru a închide dezchizătura de PFO. Ea a spus că procedura a decurs „fără probleme” și că se va recupera complet, cu toate acestea, a fost „cel mai înfricoșător moment din viața ei”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și