Halsey a născut! Iată ce nume special a ales vedeta și primele imagini cu bebelușul

 Halsey a născut! Iată ce nume special a ales vedeta și primele imagini cu bebelușul

Mandatory Credit: Photo by NINA PROMMER/EPA-EFE/Shutterstock (10156385ae) Halsey poses for the photographers as she arrives for the 2019 iHeartRadio Music Awards at the Microsoft Theater in Los Angeles, California, USA, 14 March 2019. The iHeartRadio Music Awards celebrates the most-played artists and songs on iHeartRadio stations and the iHeartRadio app throughout the previous year. 2019 iHeartRadio Music Awards arrivals, Los Angeles, USA – 14 Mar 2019

0Shares

Cântăreața americană Halsey în vârstă de 26 ani și iubitul ei, scenaristul Alev Aydin au devenit părinți pentru prima dată. Artista a născut un băiețel perfect sănătos,  scrie SHOK.md.

Cea care a făcut marele anunț a fost Halsey. Vedeta a publicat două imagini adorabile cu nou-născutul pe pagina ei de Instagram.

În prima fotografie ea apare pe patul de spital, alături de iubitul său și de bebelu, iar în cea de-a doua, micuțul servește masa.

„Recunoștință. Pentru cea mai „rară” și euforică naștere. Sponsorizată de iubire”, a scris ea în descrierea postării, anunțând atât numele, cât și data nașterii bebelușului: „Ender Ridley Aydin, 14.07.2021”.

https://www.instagram.com/p/CRg7ojxLj9C/?utm_source=ig_web_copy_link

La începutul acestui an, Halsey a dezvăluit că este însărcinată, publicând pe Instagram primele fotografii cu burtica de gravidă: „Surpriză!”, a scris Halsey alături imaginile cu ea însărcinată. Cântăreața a dezvăluit cu această ocazie și cine este partenerul ei.

Cine este tatăl bebelușului?

Regizorul Alev Aydin. Alev s-a născut în Turcia este cunoscut pentru producțiile ”Small shots”, ”Controller”, ”Felly”, dar și multe altele.

 

0Shares