Hardwell revine după patru ani de absență, la UNTOLD. Al doilea val de artiști care urcă pe scenă

 Hardwell revine după patru ani de absență, la UNTOLD. Al doilea val de artiști care urcă pe scenă

După o pauză de aproape 4 ani, Hardwell, unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, revine pe scenele marilor festivaluri, printre care și UNTOLD, scrie SHOK.md cu referire la stirileprotv.ro.

Organizatorii au anunțat ieri al doilea val de artiști, iar pe lângă Hardwell, la eveniment vor participa și Lost Frequencies, Alok, Steve Aoki şi Vini Vici.

După o pauză de patru ani, timp în care a fost susținut de sutele de mii de fani, Hardwell se întoarce pe scenă. Anul acesta, artistul a ales patru festivaluri mari din întreaga lume în turneul de revenire: UNTOLD, Tomorroland, Ultra şi Creamfields.

Acest lucru confirmă faptul că UNTOLD este unul din cele mai apreciate festivaluri din întreaga lume.

Robert van de Corput, aka Hardwell, vine din Olanda, este producător, muzician, proprietar de label și unul dintre personajele cheie pe scena muzicii electronice de astăzi.

Hardwell a fost prezent ultima dată la Untold în 2017, iar în 2018, imediat după moartea lui Avicii, s-a retras din lumina reflectoarelor.

Hardwell: „Pentru toţi fanii mei din România, mă bucur că m-am întors. Abia aştept să petrecem împreună şi abia aştept să ne vedem.”

Maria Palade

https://shok.md/