Horoscop 11 decembrie. Surprize mici, care cad la țanc. Vezi despre ce este vorba

 Horoscop 11 decembrie. Surprize mici, care cad la țanc. Vezi despre ce este vorba

Ești dispus să accepți anumite decizii ale apropiaților, pe care altădată le-ai considerat greșite. Problema e că motivul tău principal s-ar putea să nu fie unul bun, ci faptul că ești sătul de acele probleme, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.ro.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ești destul de rigid, te lași prea mult purtat de aparențe. Dacă nu îți place o persoană din cauza aspectului ei la prima vedere, nu faci efort să o cunoști. Ce mare greșeală faci când judeci o carte după coperta ei!

În mediul de lucru vei întâlni un nou coleg a cărui atitudine oarecum copilărească te va scoate din minți. Cu toate acestea, el este mai matur decât tine în unele privințe.

Un prieten îți va da o veste destul de tristă, dar nu lua supărările lui ca pe ale tale. Ai deja destule probleme în viața de zi cu zi.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Este important să fii cu ochii pe oamenii noi care au intrat în viața ta, deoarece unii ar putea avea intenții rele. Ar putea foarte bine să te seducă să încerce să obțină un fel de profit sau, mai rău, ar putea încerca să fure de la tine sau de la persoana pe care o iubești.

Astrele prevestesc, în linii mari, îmbunătățiri în afacerile economice ale Taurului, în special în rândul celor angajați în agricultură, pescuit sau alte servicii din sectorul primar.

Starea ta de spirit poate să fie bună sau rea din cauza unei boli vechi cu care era greu de luptat. Nu vă faceți griji pentru problemele trecutului.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Prietenia, copiii, mediul care te determină să-ți îmbunătățești spiritul și să fii mai empatic vor fi protagoniștii acestei zile. Te vei putea bucura de momente minunate, lungi și de conversații în care sufletele se reunesc într-un moment magic și special de armonie.

Vei fi mai preocupat de problemele care se referă la estetică și la felul în care arată munca ta, decât de banii pe care urmează să-i câștigi când termini acest ciclu profesional.

Bunăstarea pe care o trăiești va depinde de echilibrarea vibrațiilor tale. Menținerea spiritului bun vă va ajuta să obțineți performanțe fizice și mentale mai mari.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sâmbătă te vei gândi la povestea ta de dragoste ca la un produs din orice supermarket. Și veți dori să știți dacă are o dată de expirare sau dacă va mai dura mult timp. Va dura binele pe care îl ai acum o viață întreagă?

O datorie despre care credeai că a fost deja plătită există încă din cauza unei greșeli. Veți remedia neatenția la timp.

Trebuie să fii un Rac mai dinamic, pentru că organismul tău are nevoie de mișcare. Dacă ieși pe stradă să te plimbi, fă-o într-un ritm rapid, fără a te opri în fața fiecărei vitrine.

Leu (23 iulie – 23 august)

Ce-ai zice să arzi adrenalină într-un parc de distracții cu partenerul sau familia ta? Râsul va genera complicitate între voi și legăturile se vor întări.

Se anticipează o zi cu cheltuieli mari. Dar astrele te împing să nu te uiți atât de mult la portofel și să cumperi ce vrei în această sâmbătă.

Luna te afectează la nivelul gleznelor și picioarelor, precum și orice poftă de mâncare care poate fi dezastruoasă. Nu încercați să planificați ziua pentru că nu va ieși așa cum vă așteptați. Dă-ți-i drumul la improvizații și fericirea își va face apariția fără ca tu să o cauți.

Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Alungă toate nesiguranța și fricile care te împiedică să mergi cu capul sus în chestiunile amoroase. Sâmbătă vei fi una dintre zodiile cu cel mai mare potențial de a te îndrăgosti.

Vei avea noroc financiar, priceperea și gândirea critică îți vor permite să acționezi într-un mod mult mai profitabil decât de obicei. Activele tale vor fi mai puternice.

Foamea și lăcomia vă pot face o „vizită”. Dacă vreți să gustați între mese, încercați să o faceți cu fructe și legume, ceea ce vă va ajuta să vă calmați anxietatea

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanță, sâmbătă, astrele prevestesc că, în dragoste, te simți mai dispus să-i asculți pe ceilalți și asta îi face și pe ei să te abordeze mai deschis.

Pentru economia ta, va fi o zi în care s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești bani pentru o vizită medicală. Pe de altă parte, la locul de muncă, toate energiile tale vor fi puse sâmbătă în atingerea scopului care ți-a fost stabilit.

În sănătate, este mai bine să nu cazi în tentația de a te neglija ireversibil.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poziția stelelor în zona ta corespunde romantismului și prieteniei. De aceea vei trăi o călătorie care îți deschide un nou mod de a trăi.

De data aceasta când te confrunți cu dificultăți, vei ști care este cea mai bună modalitate de a preveni adâncirea problemelor. Cei care caută un nou loc de muncă au șanse în această zi să primească un apel pentru a participa la un nou proiect.

Rinita alergică, nevralgia și stările de melancolie sau plâns fără motiv sunt posibile pe tot parcursul acestei zile.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Horoscopul tău pentru sâmbătă, Săgetător, este mai încurajator decât te-ai putea aștepta. Energia bună pe care ți-o transmit astrele te va ajuta să rezolvi orice problemă pe care ai avut-o în ceea ce privește viața amoroasă.

În general, Săgetătorii se vor bucura sâmbătă de o zi bună în raport cu banii și munca.

Referitor la starea dumneavoastră de sănătate pentru sâmbătă, ar trebui să fiți atenți la posibilele accidente domestice. În ceea ce privește emoțiile, Horoscopul tău de sâmbătă te sfătuiește să iei o zi liberă (dacă este posibil).

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă ești într-o relație, s-ar putea să ai suspiciuni că persoana căreia ești atât de dedicat fuge de tine sau simți că dragostea se estompează. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a face față acestor îndoieli este să comunici, să fii deschis și răbdător, să nu te mai închizi.

Există o mulțime de inovații care te vor duce la un mare stres dacă nu îți asumi fiecare responsabilitate care îți vine.

Este o zi perfectă pentru a începe o activitate creativă, pentru a exprima ceea ce simți și gândești. Arta este cea mai vindecătoare dintre activități.

Vărsător (20 ianuarie – 19 februarie)

Horoscopul tău pentru dragoste prezice că vor exista circumstanțe care vor scăpa de controlul tău. Ei bine, sunt de natură karmică, sunt lucruri care trebuie să se întâmple pentru evoluția sufletului tău.

În raport cu finanțele tale, va fi un moment crucial în care vei înțelege că fiecare act are consecința lui. În domeniul muncii și profesional, câteva calități personale care erau ascunse până acum, vor ieși la iveală pentru a vă aduce succes și recunoaștere.

Predicția pentru sănătatea ta sâmbătă spune că va fi bună la nivel fizic.

Pești (20 februarie – 20 martie)

Persoana singură poate face un pas mai departe cu acea persoana care o atrage. Venus, va fi de partea ta, îndrăznește Pești!

Ar trebui să vă gândiți să nu mai faceți favoruri ca un mesager. Economiile tale nu sunt fără sfârșit, dar știi să te descurci, așa că îți poți permite anumite luxuri.

Un mic accident casnic vă va deranja pe tot parcursul zilei.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și