Horoscop 21 februarie 2022. Scorpionii pot fi răniți mai ușor

 Horoscop 21 februarie 2022. Scorpionii pot fi răniți mai ușor

Horoscopul zilei de 21 februarie 2122, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion sunt mai sensibili astăzi și pot fi răniți mai ușor.

Luna intră astăzi în semnul Scorpion și poate veni cu o avalanșă de trăiri emoționale intense și cu multă sensibilitate și emotivitate, dar și creativitate, dat fiind că se află în aspecte bune cu Soarele din Pești. Va trebui să depunem un real efort pentru a ne menține simțul practic și raționamentul nealterat, mai ales că spre seară va forma un careu cu Mercur din zodia Vărsător.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii ar trebui să-și asculte mai mult intuiția și să nu se lase copleșiți de temeri financiare sau de altă natură care implică latura emoțională. Se pot teme cu privire la un proiect, la un plan de viitor sau la o relație de prietenie, de asociere care nu pare să se îndrepte în direcția potrivită.

Horoscop Taur

Taurii s-ar putea să nu aibă prea multă încredere în cei cu care interacționează astăzi, fie că este partenerul de viață, fie că este un colaborator. S-ar putea ca unele impuneri sau discuții care nu lasă loc de negocieri să nu le fie pe plac.

Horoscop Gemeni

Gemenii au ocazia să găsească soluții foarte bune pentru rezolvarea unor probleme la locul de muncă. Pot veni cu idei care să scoată din impas un coleg, un proiect și astfel să se bucure de aprecierile superiorilor.

Citește și