Horoscop 23 ianuarie 2022. Zodia care intră în conflict cu partenerul

 Horoscop 23 ianuarie 2022. Zodia care intră în conflict cu partenerul

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022. Mercur retrograd din Vărsător se întâlnește cu Soarele într-o conjuncție importantă care va lumina o serie de probleme de comunicare și tipare de raționament greșite. În urma unor conștientizări pe care le putem avea acum ne putem schimba viziunea asupra unei situații cu care ne confruntăm, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Berbec

O discuție purtată cu un prieten sau cu un asociat îți poate schimba optica asupra unei situații profesionale sau care vizează un proiect. nativule din Berbec. Poți avea niște momente de revelație în care să-ți dai seama ce-ți dorești să faci sau ce ar trebui să faci astfel încât planurile tale de viitor să înceapă să prindă contur.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Deși este duminică, această conjuncție acționează și mâine și ai tate șansele să porți o discuție importantă cu un superior care să vină cu soluții și rezolvări profesionale. Dacă ceva nu-ți este pe plac și te-ai tot frământat până acum, șansele să descoperi cea mai bună variantă pentru a-ți atinge un obiectiv vor începe să se arate.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca o serie de principii de viață, de convingeri și credințe să fie puse într-o altă lumină acum și să fie schimbate. Poți purta o discuție cu o persoană importantă sau cu o persoană care are experiență mai multă și astfel să reușești să-ți schimbi și tu optica asupra unui fapt de viață. Te poți frământa mai mult, dar vei găsi calea de a ieși la lumină.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să ai niște idei strălucite în urma unor frământări financiare sau relaționale. Pot veni rezolvări legate de o investiție, de un credit, poți găsi soluții în cazul unui partaj. Unii nativi reușesc să iasă la liman dacă au de plătit un credit, taxe, impozite. Pe de altă parte, în cuplu se rediscută despre buget comun, cheltuieli și viață intimă.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Discuțiile de astăzi pot avea o doză de neatenție și ar fi indicat să nu ignori ce-ți spune partanerul. Alți Lei iau frâiele în mână și impun noi reguli în cuplu astfel încât relația lor să funcționeze. Nu sunt excluse tensiunile în cuplu, mai ales dacă s-au acumulat frustrări interioare. Impactul conjuncției se resimte și mâine, și ai putea rediscuta, renegocia un contrtact profesional.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ceva profesional, legat de locul de muncă, te poate frământa mai mult decât te-ai fi așteptat. Din cauza asta, agtația și stresul pot fi mai mari. Unii nativi discută cu colegii în încercarea de a găsi cele mai bune soluții de redresare a unei situații. Această conjuncție te poate stimula la decizii legate de schimbarea jobului sau a stilului de viață.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să ai parte de discuții importante cu persoana iubită sau cu copiii. Un context se poate schimba în urma acestora. Unii nativi iau decizii importante care vizează viața lor sentimentală. Dacă ai fost atras de cineva și până acum nu ai făcut niciun pas în această direcție, acum ai putea prinde curaj să cucerești.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca astăzi să ai parte de redeschiderea unor discuții mai delicate în familie, însă ezultatul acestora să fie unul destul de bun. Deși nu sunt excluse unele discuții în contradictoriu, de data aceasta ești mai dispus să-i asculți pe cei mai în vârstă sau care au o experiență de viață mai amplă ca a ta.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Discuțiile de zilele acestea te pun pe gânduri și chiar dacă ai parte de unele frământări, contextul astrologic te ajută să găsești soluții și rezolvări. Poți avea adevărate momente de revelație, declick-uri care să te ajute să iei mai ușor o decizie. Unii nativi revin asupra unor decizii luate, în timp ce alții renegociază ceva important.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția de astăzi te poate ajuta să găsești cele mai bune soluții de redresare financiară. Pot veni în decursul acestor zile nu doar idei bune, ci și oportunități de creștere a veniturilor. Totuși, ai grijă să nu fii tentat să cheltui mai mult decât trebuie. Asigură-te că ești la zi cu plățile utilităților și abia apoi ieși la cumpărături. Unii nativi își pot valorifica acum niște economii.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare se petrece chiar în zodia ta și te susține să revii asupra unor idei, gânduri, frământări și să le abordez dintr-o altă perspectivă. Poți avea adevărate momente de revelație care să te ghideze spre un nou capitol în viața ta. Poți relua discuții care nu s-au încheiat cum ți-ai fi dorit, mai ales în cuplu.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Trecutul te frământă și te întoarce pe toete părțile nativule din Pești. Fie revin în viața ta persoane, fie ai parte de deja-vu-uri, fie te dor niște decizii luate. Unii nativi sunt nemulțumiți de propriile lor acțiuni din trecut, de propriile lor decizii. Posibile insomnii și stări de agitație interioară. În cuplu se luminează probleme mai vechi și se pot schimba reguli de funcționare a relației.

Maria Palade

https://shok.md/