Horoscop 4 ianuarie 2022. Bat clopotele de nuntă pentru cea mai norocoasă zodie

 Horoscop 4 ianuarie 2022. Bat clopotele de nuntă pentru cea mai norocoasă zodie

Horoscop 4 ianuarie 2022. Este ziua potrivită să analizăm cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele pe care le primim.

Berbec

Nativii BERBEC beneficiază de energia acestei zile pe sectorul relaţiilor de lungă durată şi al căsătoriei. Nu mai rămâne decât să spuneţi da sau să adresaţi voi întrebarea. Însă gândiţi-vă foarte bine înainte de a face acest pas, spun astrele.

Taur

Gemeni

GEMENII se bucură de aspectele de pe cer pe sectoarele iubire și afaceri. În plus, veţi lua decizii privind un parteneriat sau o colaborare dacă nu sunteţi foarte crtici şi ascultaţi cu atenţie detaliile.

Rac

Familia şi investiţile imobiliare sunt cuvintele-cheie în cazul RACILOR. Nu ezitaţi să faceţi alegeri majore mai ales legate de carieră.

Leu

Pentru LEI o relocare sau un job peste hotare reprezintă subiectele principale de azi. Comunicaţi foarte bine, aşa că puteţi să rezolvaţi şi posibilele neînţelegeri în relaţii, fie ele de iubire, de prietenie, de afaceri sau de familei.

Fecioară

În ceea ce îi priveşte pe nativii FECIOARĂ, vorbim de subiecte mai delicate – o moştenire, bani sau credite bancare. Sunteţi susţinuţi pe sectorul finanţleor aşa că sunt slabe şanse să primiţi veşti neplăcute.

Balanță

Pe BALANŢE, în schimb, astrele îi avantajează în deciziile privind jobul. Nu acţionaţi impulsiv, de orice surprize aţi avea parte.

Scorpion

Şi SCORPIONII pot face alegeri legate de o afacere, o investiţie sau o relaţie de iubire. În asocieri şi parteneriate puteţi obţine rezultate pe care le aşteptaţi de mult.

Săgetător

Sectorul carierei este bine aspectat când vorbim de SĂGETĂTORI. Însă mare grijă cum echilibraţi balanţa, ca să aveţi timp şi pentru familie. Altfel reproşurile vor avea loc de cinste.

Capricorn

Dacă nativii CAPRICORN au tot evitat o discuţie importantă, astăzi ar trebui se folosească de cuvinte şi să regleze situaţia. Vă merge bine în zona studiului şi a relaţiei cu străinătatea.

Vărsător

Şi reveim din nou la veşti buni în dragoste. Avantajul VĂRSĂTORILOR este că îşi pot întâlni sufletul pereche. Dacă nu se întâmplă asta, sigur vă veţi înţelege bine cu şefii sau alţi coordonatori.

Pești

Iar pe nativii PEŞTI, stelele îi ajută să ia hotărâri legate de o relaţie şi de căsătorie. În plus, trebuie să fiţi atenţi cum vă controlaţi furia, pentru că altfel vă riscaţi imaginea în faţa celorlalţi.

Sursa:observator

Citește și