Horoscop 4 octombrie. Vibraţie de culoare indigo, albastru închis. Răbdare, diplomaţie, calm

 Horoscop 4 octombrie. Vibraţie de culoare indigo, albastru închis. Răbdare, diplomaţie, calm
0Shares

Trigonul Mercur-Jupiter in contextul aspectelor de azi vine ca un balsam pentru cei care au nevoie de mangaiere sufleteasca. Aceasta configuratie astrala favorizeaza optimismul, entuziasmul, dar si spiritul de aventura, scrie SHOK.md cu referire la wowbiz.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Berbec

Nativii din zodia Berbec încep săptămâna fără chef de muncă. Se gândesc la distracție și și-au propus să se bucure de orice moment. Pe plan financiar au parte de noroc și se bucură de o sumă de bani.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Taur

Cei născuți în zodia Taur își evidențiază talentele și abilitățile la locul de muncă. Se implică în proiecte importante pe plan profesional și se fac remarcați în față unor persoane influente.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Gemeni

În această zi, nativii din zodia Gemeni aleg să-și amâne planurile și să plece într-o călătorie cu persoanele la care țin foarte mult. Pe plan financiar se anunță o perioadă prosperă, cu multe oportunități de a-și îmbunătăți veniturile.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Rac

Nativii din zodia Rac sunt foarte liniștiți în această zi, și vor evita cât pot de mult certurile. Pe plan profesional primesc sarcini noi, de care se ocupă foarte repede, iar pe seară primesc un telefon neașteptat.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Leu

Cei născuți în zodia Leu se lovesc de o atitudine rece din partea prietenilor. Sunt mari șanse să se simtă dezamăgiți de implicarea lor într-o situație neplăcută, iar pe plan amoros au parte de o cină romantică, în oraș sau în confortul casei.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Fecioară

În această zi, Fecioarele află anumite secrete ce pot duce la ruperea relației amoroase. Mare grijă la persoanele rău intenționate pentru că pot profita de naivitatea nativilor, iar pe plan financiar urmează o perioadă grea.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt sociabili și se fac plăcuți în orice discuție purtată. Cunosc persoane noi, în cadrul unui eveniment profesional, iar pe plan financiar apar probleme în urma unor cheltuieli inutile. Pe seară primesc o veste bună.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte sinceri cu ei și își impun obiective realiste pentru perioada următoare. În a doua jumătate a zilei iau o decizie în legătură cu viitorul carierei, iar pe seară sunt vizitați de o persoană în vârstă, cu care nu au mai vorbit de mult timp.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Săgetător

În această zi, Săgetătorii nu se multumesc cu puțin și fac sacrificii pentru a intra într-o etapă mai bună a carierei. Apar oportunități foarte bune pe plan profesional, șanse care le aduc și beneficii importante la capitolul bani.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se confruntă cu probleme pe plan profesional. Dau dovadă de determinare și înțelepciune, și trec relativ destul de ușor peste aceste încercări. Pe seară fac cunoștință cu persoane care le oferă informații valoroase.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de atenția celor din jur, care îi ajută să-și arate talentele. Încep proiecte foarte importante pentru cariera lor, și în urma unei situații fac cunoștință cu persoane influente. Pe seară primesc un apel telefonic care aduce vești bune.

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2021. Pești

Nativii din zodia Pești încep săptămâna cu dreptul și creativitatea lor folosită pentru un proiect le aduce oferte foarte bune la locul de muncă. Pe seară se bucură de vizita unor persoane dragi, ce le aduce ultimele noutăți.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/