Horoscop 5 septembrie. Berbecii au nevoie de prieteni adevărați, ca să nu ajungă în situații neplăcute

 Horoscop 5 septembrie. Berbecii au nevoie de prieteni adevărați, ca să nu ajungă în situații neplăcute
0Shares

Astăzi îmbinăm utilul cu plăcutul, iar surprizele nu vor lipsi, scrie SHOK.md cu referire la observator.

Berbec

BERBECII tind să fie impulsivi și să răbufnească dacă există neînțelegeri în familie. Însă, vă puteți baza pe partenerul de viață care vă susține, spun astrele.

Taur

Personalitatea TAURILOR, dar mai ales instinctul, îi ajută să analizeze mai bine anturajul. E o perioadă bună și să eliminați oamenii care nu vă aduc beneficii.

Gemeni

Dacă GEMENII nu știu ce să aleagă între familie și prieteni, ar trebui să încline balanța spre familie. Puteți încerca activități artistice, mai ales dacă aveți copii.

Rac

RACII sunt avantajați și ei dacă vor să iasă în oraș sau la o întâlnire. Nu uitați să fiți cât mai naturali și să vă arătați calitățile.

Leu

Nativii LEU, în schimb, preferă să stea singuri și să creeze. Inspirația nu vă va lipsi.

Fecioară

Surprizele, în ceea ce le privește pe FECIOARE, vin pe plan financiar. Iar dacă aveți nevoie de sfaturi, prietenii sunt altături de voi, deci, nu ezitați să le cereți.

Balanță

BALANȚELE ar trebui să lase deoparte grijile și tot cee ace ține de job. Puneți-vă pe primul loc și faceți lucruri care vă fac fericiți.

Scorpion

Și, cum pare o zi perfecta pentru întâlniri, nici SCORPIONII nu se lasă mai prejos. Poate chiar abordează teme noi, mai spirituale.

Săgetător

Jobul își face simțită prezența în viața SĂGETĂTORILOR, dar nu pentru că trebuie să muncească, ci pentru relațiile cu cei de la serviciu sunt foarte bine susținute în afara lui.

Capricorn

CAPRICORNII sunt foarte activi cu persoana iubită și copiii, dacă este cazul. Organizați ceva special sau măcar dedicați-vă toată ziua lor.

Vărsător

Și astăzi VĂRSĂTORII sunt îndemnați de astre să călătorească cu partenerul de viață. Explorați, vizitați și bucurați-vă cât mai puteți, pentru că urmează o săptămână plină.

Pești

Iar nativii PEȘTI primesc bani. Da, sunteți foarte bine aspectați pe plan financiar, iar seara luați în calcul o ieșire.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/