Horoscop 6 septembrie. Indicat ar fi să accepți sprijinul colegilor si lucrul in echipa

 Horoscop 6 septembrie. Indicat ar fi să accepți sprijinul colegilor si lucrul in echipa
0Shares

Ținând cont că prima zi a săptămânii este stăpânită de Lună care simbolizează fluctuațiile de ordin emoțional, n-ar trebui să ne mire faptul că lunea ne încearcă tot felul de stări care mai de care mai contrastante. Pentru a-i supraviețui onorabil, se cere să luăm măsuri pentru a reinstaura pacea și liniștea în universul nostru interior. Meditația poate fi un ajutor de nădejde în acest sens, scrie SHOK.md cu referire la astrocafe.

Berbec

Zodia Taur

Este o zi încărcată la serviciu, cu multe treburi de rutină. Sunt posibile tensiuni in relatiile colegiale, de aceea fii prudent. Se poate discuta amiabil, cu putin efort si bunavointa. Indicat ar fi să accepți sprijinul colegilor si lucrul in echipa. Sanatatea este vulnerabila, insa pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihna, controlarea starii tale interioare si alimentația corespunzătoare îți sunt de mare folos.

Taur

Zodia Taur

Ziua accentuează relațiile sentimentale. Atât persoana iubită, cât și copiii te provoacă mult. Fii prudent si evita-le mofturile, pentru ca sanatatea ta este precara. Pe de alta parte, tu esti cel care are asteptari prea mari de la cei dragi. Orienteaza-ti eforturile catre activitati recreative sau catre un hobby. Asta te va linisti si iti va deschide gustul pentru a relaționa mai mult cu persoanele care au aceleași preocupări ca și tine.

Gemeni

Zodia Gemeni

Membrii familiei te vor provoca la discutii aprinse, fie datorita relatiilor tale sentimentale și copiilor, fie datorită faptului ca esti prea distrat si te sustragi de la îndatoririle gospodaresti. Este o zi in care ai succes numai in segmentul casnic, chiar daca tensiunile sunt si ele prezente. Reorientându-ți eforturile spre casa si familie vei obtine aprecierile si sprijinul celorlalti si vei reusi să rezolvi si treburile rămase în urmă.

Rac

Zodia Rac

O zi bogată în relaționarea cu ceilalti, dar sunt posibile și calatorii pe distante scurte. In special este nevoie sa dai o mână de ajutor rudelor apropiate sau membrilor familiei. Totusi ai grija să-ți rezolvi mai întâi treburile personale si apoi sprijina-i pe ceilalti. Discutiile pot lua turnuri zgomotoase, daca abordezi cumva subiecte pe care le cunosti putin sau deloc. Evita promisiunile si angrenarea in activitati care îți depășesc posibilitățile de efort.

 

Leu

Zodia LeuSe pare ca discutiile care privesc veniturile tale din munca desfășurată te acaparează întreaga zi. Persoanele din anturajul apropiat îți pot oferi idei bune pentru a-ți mări bugetul. Insa, deja ai la îndemână și o listă de cheltuieli cam lungă. Pe de alta parte, cineva drag îți poate cere un împrumut. Dozeaza-ti atent fiecare ban si evita planurile financiare pe termen lung. Deocamdată te poti descurca excelent cu banii disponibili.

Fecioara

Zodia FecioaraEsti în vervă, te implici in tot soiul de activitati, ba îi antrenezi si pe ceilalti să se apuce de treabă. Se pare ca te intereseaza in mod special acele situatii sau relatii care îți aduc beneficii materiale imediate. Fii prudent pentru ca esti prea combativ, riscand sa intri usor in conflict de la lucruri banale. Rezerva-ti momente numai pentru tine, in care să-ți planifici noi directii de abordare a evenimentelor în care esti implicat.

Balanta

Zodia BalantaCuvântul de ordine pentru tine este astazi discretia. Nevoia de tihnă, liniște și lucruri sfinte este mare și ar fii minunat să ți-o îndeplinești în vreun fel. Sigur că ai multe de facut, oscilezi intre a te apuca de treaba si a mai lenevi un pic, insa până la urmă te vei descurca foarte bine. Posibil sa te necăjeasca ceva afectiuni vechi. Evita pe cat posibil consultatiile si analizele medicale. Odihna si o dieta corespunzatoare te ajuta mult.

Scorpion

Zodia ScorpionIntuiția te anunță astăzi că urmează o perioada in care vei avea mult de furca cu prietenii si persoanele care te sustin in demersurile tale socio-profesionale. La prima vedere esti nemultumit de acest segment relational, insa pana la urma vei constata ca lucrurile se desfasoara in favoarea ta. Ajutorul de care ai nevoie acum vine pe cai neobisnuite si cand te astepti mai putin. De aceea, bucura-te de compania celorlalti si lasa grijile deoparte.

Sagetator

Zodia SagetatorTumultul din segmentul profesional îți aduce, pe de o parte, beneficii, sarcini de lucru noi și plata pe masură. Insa, pe de alta parte, foarte usor poti ajunge la conflicte serioase cu șefii sau cu reprezentanții unor institutii oficiale. Fii prudent si evita provocarile celorlalti. Foloseste-ti farmecul nativ si lămurește orice diferend cu răbdare si înțelegere. Vei observa cum interlocutorii tăi îți vor copia atitudinea si astfel toata lumea va fi multumită.

Capricorn

Zodia CapricornDemersurile profesionale te obosesc, dar ai incredere ca te vei descurca foarte bine si vei reusi să rezolvi tot ce îți propui. Daca esti nevoit să iei decizii sau să te pronunți vizavi de o călătorie de serviciu, ar fi bine să te sfătuiești cu cineva de incredere din anturajul apropiat. Pe de altă parte, astazi ti-ar prinde bine să-ți rafinezi sufletul prin lecturi deosebite, vizitând o expoziție de artă sau taifăsuind, pe înserat cu un prieten drag.

Varsator

Zodia VarsatorChestiunile financiare comune cu altii te preocupa intreaga zi. Posibil să te necăjească faptul ca trebuie sa cheltuiesti sume importante de bani, pe mofturile partenerului de viata sau pentru o rudă care te cauta numai pentru sprijin material, cand are nevoie. Insa, daca esti putin atent ai să observi ca tu esti cel care ai creat acest context. Reserva momente de liniste si reorganizeaza-ti bugetul disponibil pentru alții. Planurile de călătorie ți-ar bucura sufletul.

Pesti

Zodia PestiDialogurile cu ceilalti îți vor aduce multe informatii prețioase. In primul rând, fii atent la subiectele discutate cu partenerul de viata si colaboratorii din domeniul profesional. Vei constata că orice discuție duce numai la câștiguri comune sau la bunuri folosite in comun. Totusi, in a doua parte a zilei rezervă momente pentru a analiza toate relatiile parteneriale. Exista personaje in preajma ta care au interese total diferite de ale tale.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/