Horoscop 9 aprilie 2023. Zodia care se pregăteşte de nuntă. Cei singuri îşi găsesc jumătatea

 Horoscop 9 aprilie 2023. Zodia care se pregăteşte de nuntă. Cei singuri îşi găsesc jumătatea

Astrologii avertizează care sunt zodiile aflate azi în pericol, dar îndulcesc vestea cu previziuni frumoase în horoscopul iubirii şi spun pentru cine sună clopotele de nuntă. Iată şi cine trebuie să aibă grijă la bani, sănătate, dar şi la posibile conflicte neaşteptate. Norocul şi ghinionul stau la pândă pentru nativii mai multor zodii.

Horoscop 9 aprilie 2023 Berbec

Astăzi, intuiția Berbecilor se află la cote înalte. Totul iese așa cum planificați şi se anunță câştiguri financiare importante în perioada următoare.

Horoscop 9 aprilie 2023 Taur

Pentru Tauri este o perioadă benefică pentru căsătorie. Veţi sublinia sentimentele puternice față de partener. Iar cei singuri își pot găsi jumătatea, spun astrele.

Horoscop 9 aprilie 2023 Gemeni

La capitolul sănătate, Gemenii nu stau foarte bine. Stresul din ultima perioadă își spune cuvântul. Şi e recomandat să vă axaţi pe odihnă şi relaxare.

Horoscop 9 aprilie 2023 Rac

Racii se gândesc să pregătească o surpriză pentru persoana iubită și aici poate fi vorba de o cină romantică în oraș.

Horoscop 9 aprilie 2023 Leu

Nativii Leu întâmpină probleme atunci când e vorba de comunicare. Evitați conflictele, mai ales atunci când sunt implicați cei dragi.

Horoscop 9 aprilie 2023 Fecioară

Fecioarele au parte de o zi relaxantă. Chiar dacă pot exista discuții între membrii familiei, veți găsi soluțiile potrivite pentru a aplana orice conflict.

Horoscop 9 aprilie 2023 Balanţă

O femeie le dă bătăi de cap Balanțelor. Poate fi vorba de o cunoștiință veche, așa că… încercați să vorbiți deschis despre ce vă deranjează.

Horoscop 9 aprilie 2023 Scorpion

Scorpionii sunt atenți la aspectul lor fizic. Și, e posibil să se gândească la trecutul lor, în special la o poveste de iubire care părea că s-a terminat.

Horoscop 9 aprilie 2023 Săgetător

Este weekend și, cum orele de muncă s-au încheiat cu succes, Săgetătorii se detașează total și se odihnesc. Spre seară planificați sau sunteți invitați la o reuniune de familie.

Horoscop 9 aprilie 2023 Capricorn

Nativii Capricorn simt nevoia să aibă pe cineva aproape. Nu este exclus să întâlniți o persoană de care să vă simțiți atrași într-un mod aparte.

Horoscop 9 aprilie 2023 Vărsător

Vărsătorii pot primi o ofertă de muncă, ce îi motivează să să implice mai mult în carieră lor. Pot fi rezolvate și anumite neînțelegeri în relațiile cu cei dragi.

Horoscop 9 aprilie 2023 Peşti

Nativii Pești pot fi contactați de o persoană din trecutul lor. Nu este cazul să cădeți pe gânduri, mai ales că astăzi este o zi bună în plan amoros.

Aura Mereuta

https://shok.md