Horoscop. Vedeta care te reprezintă cel mai bine, în funcție de zodia ta

 Horoscop. Vedeta care te reprezintă cel mai bine, în funcție de zodia ta

Descoperă care dintre starurile de la Hollywood născute în zodia ta reprezintă cel mai bine trăsăturile semnului tău zodiacal, scrie SHOK.md cu referire la eva.ro.

Berbec- Emma Watson

Femeile din zodia Berbec sunt independente, încrezătoare și lideri înnăscuți. Și cine însumează mai bine aceste calități, dacă nu Emma Watson? Fie că susține un discurs înfocat despre egalitatea sexelor la ONU, fie că participă la clubul său virtual de carte, numit Our Shared Shelf, starul din Harry Potter și Frumoasa și Bestia este în mod sigur femeia Berbec tipică.

Taur- Adele

Taurii sunt persoane încăpățânate, care apreciază micile plăceri ale vieții. Iar aici Adele se încadrează perfect. Nu doar că interpreta hitului „Hello” spune de fiecare dată lucrurilor pe nume, dar este și foarte hotărâtă să nu facă niciodată concesii care nu îi sunt pe plac. Dragostea pentru muzică, dar și pentru mâncare, așa cum a recunoscut de multe ori, sunt alte două caracteristici care o transformă pe Adele în reprezentanta perfectă a zodiei sale.

Gemeni- Natalie Portman

Gemenii sunt recunoscuți pentru abilitățile lor de comunicare, curiozitatea și inteligența lor. Dorința de cunoaștere a acestei zodii este cel mai bine reprezentată de actrița Natalie Portman, care în ciuda succesului său în cinematografie încă de la o vârstă fragedă nu și-a abandonat studiile. Natalie a studiat psihologia la Harvard și a declarat în tinerețe că nu-i pasă dacă studiile îi distrug cariera de actriță pentru că preferă să fie inteligentă decât o vedetă de cinema.

Rac- Sofia Vergara

Persoanele născute în zodia Rac sunt loiale și afectuoase, de obicei luând decizii bazate pe ceea ce simt. Familia este foarte importantă pentru acești nativi, așa cum o demonstrează și relația apropiată dintre Sofia și fiul său, Manolo, în vârstă de 25 de ani. Prietenoși și sociabili, nativii din Rac nu uită niciodată de cei care au nevoie de ajutorul lor, iar Sofia este una dintre vedetele implicate în numeroase acțiuni umanitare.

Leu- Jennifer Lopez

Nativii din zodia Leu nu fac compromisuri. Este un lucru foarte bine știut că persoanele născute în acest semn sunt puternice, hotărâte, muncesc mult pentru a obține ceea ce își doresc și nu renunță niciodată. De asemenea, oriunde pășesc atrag imediat atenția asupra lor, prin calitățile lor, dar și prin sex-appeal. Iar toate acestea o definesc cât se poate de bine pe superba Jennifer Lopez.

Fecioară- Beyonce

Beyonce reprezintă perfect femeia născută în zodia Fecioarei: perfecționistă, responsabilă și indiferent de succesul obținut, întotdeauna modestă. De asemenea, o altă latură a acesti zodii este capacitatea de a spune lucrurilor pe nume, iar lui Beyonce nu îi lipsește cu siguranță această calitate.

Balanță- Gwyneth Paltrow

Nu este un secret că Balanțele iubesc echilibrul și visează la o viață plină de armonie. Iar aici Gwyneth Paltrow se încadrează perfect. Având o adevărată pasiune pentru sănătate, starea de bine și meditație, actrița americană este reprezentanta perfectă a zodiei Balanță. Nici măcar divorțul de celebrul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, nu a reușit să o deturneze de pe calea sa către o viață echilibrată.

Scorpion- Anne Hathaway

Scorpionii sunt recunoscuți pentru voința lor puternică și atitudinea misterioasă. De fapt, Scorpionul este una dintre cele mai enigmatice zodii, iar Anne Hathaway se dovedește a fi o reprezentantă de seamă a acestui semn, având în vedere măsurile drastice pe care le ia pentru a-și ține viața privată departe de ochii curioșilor. Personalitatea sa puternică, dar și devotamentul de care dă dovadă sunt alte indicii clare că Anne este o reprezentantă emblematică a acestui semn.

Săgetător- Taylor Swift

Săgetătorii sunt sinceri și corecți, iar personalitatea celebrei Taylor Swift se încadrează de minune în această descriere. Dar pe cât de inocenți și prietenoși pot fi acești nativi dacă ești o persoană pașnică, pe atât de agresivi și răzbunători se pot dovedi dacă depășești anumite limite. Iar Taylor, care are dispute vechi cu Katy Perry sau Kanye West, demonstrează că este Săgetătorul tipic.

Capricorn- Zooey Deschanel

Capricornii sunt responsabili, organizați și foarte hotărâți. Deși actrița Zooey Deschanel pare mult mai deschisă și pusă pe distracții comparativ cu alți Capricorni, aceasta reprezintă perfect toate calitățile enumerate mai sus. Cariera sa în permanentă evoluție, site-ul său personal care este tot mai popular și seriozitatea de care dă dovadă atunci când se implică în diverse proiecte fac din actrița cu ochii de un albastru hipnotizant o reprezentantă tipică a acestei zodii.

Vărsător- Oprah Winfrey

La fel ca Oprah, Vărsătorii pot fi sensibili, dar la fel de bine pot fi îndrăzneți, împingând limitele la extrem și trăind viața la maximum. De asemenea, sunt foarte inteligenți, filantropici și sociabili, iar toate acestea o definesc în mod clar pe una dintre cele mai puternice și admirate femei din lume.

Pești- Rihanna

Zodia Pești este semnul karmei, ceea ce înseamnă că persoanele născute în această zodie se conectează foarte ușor cu nevoile lor emoționale profunde, dar și cu lumea din jurul lor. Numită personalitatea umanitară a anului 2017 și având un grup solid de prieteni în jurul său, dar și un tatuaj cu simbolul zodiei Pești după ureche, Rihanna este fără îndoială reprezentanta perfectă a acestui semn.

Maria Palade

https://shok.md/